TANDEM GHIȚĂ-DRAGNEA: Ion Iliescu, reacție fabuloasă: Nu îl cunosc pe domnul Ghiţă

TANDEM GHIȚĂ-DRAGNEA. Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a comentat, miercuri, pentru gandul.info, în legătură cu anunțul deputatului PSD, Sebastian Ghiţă, potrivit căruia va candida la funcția de preşedinte executiv al social-democraților, iar Liviu Dragnea la cea de președinte al partidului. 

TANDEM GHIȚĂ-DRAGNEA. Ion Iliescu afimră că deputatul PSD Sebastian Ghiță este o necunoscută pentru el, subliniind că nu îl cunoaște pe cel care şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD.

TANDEM GHIȚĂ-DRAGNEA. "Nu este prima dată când această înnoire aduce oameni noi, dar asta va judeca partidul şi structurile sale", a precizat Ion Iliescu, convins fiind că, în eventualitatea în care Victor Ponta va câștiga alegerile prezidențiale, noua conducere a PSD se va alege democratic, în cadrul unui Congres.

Citește și Radu Tudor, predicție despre viitorul premier al României, dacă tandemul Ghiță-Dragnea va prelua șefia PSD

TANDEM GHIȚĂ-DRAGNEA. "Viitorul Congres urmează să stabilească noul preşedinte. Sunt discuţii într-un cadru democratic, firesc, se rezolvă, nu îmi fac probleme din acest punct de vedere", a afirmat fostul președinte al României.

TANDEM GHIȚĂ-DRAGNEA. Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea au anunţat că vor candida în tandem la Congresul PSD care se va organiza după ce Victor Ponta va ajunge la Palatul Cotroceni pentru primele două funcții ale partidului.

Citește și Liviu Dragnea, după anunțul lui Sebastian Ghiță: PSD nu va rămâne la mâna niciunui combinator

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel