Tânăr ucis după meciul Steaua-Dinamo. Anunțul Parchetului

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au preluat cercetările în cazul tânărului de 18 ani care a murit în urma unei agresiuni ce ar fi avut loc după meciul de fotbal Steaua - Dinamo din 21 august. '

"Tânărul a fost lovit în urma unui conflict ce a avut loc în seara de 21 august, fiind ulterior internat la un spital de urgenţă, unde s-a intervenit chirurgical şi unde, în cursul zilei de 24 august, a fost înregistrat decesul. Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Potrivit Poliţiei Capitalei, au fost efectuate audieri şi investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, urmând ca acestea să continue în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs agresiunea şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate. Incidentul ar fi avut loc după meciul Steaua - Dinamo, tânărul fiind lovit cu o sticlă în cap.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel