Tânăr, omorât pe stradă în Londra pentru o bicicletă

Din momentul în care românilor li s-a dat liber pe piața muncii din Marea Britanie, o parte a presei de pe insulă participă activ la campanii anti-români.

Britanicii se tem că românii le vor lua locurile de muncă. Un alt argument folosit împotriva românilor este acela că reprezintă un pericol pe străzi, criminalitatea în rândul acestora fiind mare.

Daily Mail, tabloid englez care a publicat mai multe materiale anti-români, prezintă un caz șocant, petrecut chiar la Londra. 

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost înjunghiat mortal pentru a i se fura bicicleta. Agresorul, așa cum era de așteptat, nu este român, ci englez.

Crima a fost surpinsă de camere de supraveghere. Băiatul se plimba cu bicicleta, când, la un moment dat, un tânăr îl atacă cu un cuțit. Îi aplică o singură lovitură, dar nu reușește să-l dărâme pe băiat, așa că își îndreaptă atenția către alt biciclist.

Băiatul reușește să mai meargă câțiva metri, apoi se prăbușește. Medicii au stabilit că adolescentul a murit în urma unei signure plăgi înjunghiate la nivelul pieptului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel