Tânăr mort în timp ce aduna bani cu avionul pilotat de tatăl său

Au plecat într-o lungă călătorie într-un scop nobil, să strângă bani pentru copii, pentru a-i duce la școală. Unul se întoarce acasă fără viață, celălalt este de negăsit, după ce călătoria și-a găsit sfârșitul mult prea devreme și dramatic: avionul pe care-l pilotau s-a prăbușit. 

Trebuia să fie excursia vieții sale. Tânărul pilot Haris Suleman de doar 17 ani și tatăl său plecaseră într-o călătorie în jurul lumii de doar 30 de zile. Ar fi intrat în cartea recordurilor. Călătoria era planificată de luni bune. În călătoria de 26.500 de mile, cei doi, tată și fiu, urmau să se oprească de 25 de ori în 15 țări. Făceau călătoria pentru o cauză nobilă: voiau să strângă bani pentru a ajuta copiii din Pakistan să meargă la școală.

În schimb, tânărul american a fost declarat mort și tatăl său dispărut, după ce avionul ce avea să-i ducă în jurul lumii pentru o cauză nobilă a căzut în ocean, joi noapte. 

Sora tânărului pilot a spus, potrivit CNN, că trupul fratelui său va fi adus acasă, duminică, însă tatăl său este de negăsit. "Sperăm ca tatăl meu să fie în viață și teafăr și continuăm să ne rugăm până când vom avea un răspuns definitiv", a spus Hiba Suleman. 

"Făcea ceva ce iubea, făcea, de asemenea, ceva palpitant pentru el", a mai spus Hiba despre fratele său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel