Tăcere absolută pentru Cioloș. Pentru același fapt, Ponta era sfâșiat

Sociologul Mirel Palada constată că un fapt pentru care Victor Ponta era sfâșiat de presă acum doi ani, trece neobservat în cazul premierului Dacian Cioloș. 

"Nu vindeti tzara la rushi si la chineji! Nu vindetzi tzara la rushi shi la chineji! Tinerii frumosi si salbateci sa ia cu asalt palatul Victoria, miezul conspiratiei care vinde tzara la rusi si la chineji. Hotnews sa protesteze la ambasadele occidentale. Iohannis sa-i ceara demisia. Nu acceptati asa ceva! Rusine! Nu vindetzi tzara!!! Lasind retorica cretina la o parte: premierul Ciolos s-a intilnit ieri cu premierul Chinei Li Keqiang. Acum 2 ani de zile, cind premierul Ponta a facut exact acelasi lucru, presa obiectiva l-a sfisiat pur si simplu, scotind in evidenta felul in care premierul Ponta isi da arama de comunist pe fatza, ca vrea sa vinda tzara la rushi si la chineji", a scris Mirel Palada pe Facebook

"Unul n-a iesit la rampa sa-si sfisie camasa de pe el"

Sociologul continuă: "Toate publicatiile obiective, Hotnews si Gindul si Romania Libera si Ziarul Financiar si Adevarul au alocat spatii generoase lapidarii comunistului de Ponta. Oameni de valoare ai societatii aproape civile romanesti, Plesu si Hurezeanu si CTP si nenumarati altii, au facut spume patriotice la gura sa critice un asemenea act diplomatic cel putin neinspirat, daca nu de fapt o adevarata tradare de tzara. Azi, vineri, 15 iulie, premierul Ciolos a facut fix, dar fix acelasi lucru. Nimeni nu a spus nimic, dar absolut nimic de rau. Fie au bagat capul intre urechi, fie au dat stiri seci. Unul n-a iesit la rampa sa-si sfisie camasa de pe el. Si voi vreti sa spuneti ca exista presa in Romania? Si voi vrei sa spuneti ca toti nemernicii de ticalosi care au facut spume la gura impotriva politicii externe duse de Ponta au fost pe persoana fizica? Ne meritam soarta. Hai, luati incet, beti usor, ca-i rece. Si otrava rece strica plaminii vara pe caldura asta". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel