SUSPENDARE TRAIAN BĂSESCU. Tăriceanu, despre o înțelegere cu PSD

Călin Popescu Tăriceanu nu a renunţat la ideea suspendării lui Traian Băsescu din funcţie. Acesta spune că suspendarea președintelui poate fi făcut ca un gest simbolic.

Întrebat la DC News Live dacă atunci când a propus public suspendarea lui Traian Băsescu s-a consultat și cu PSD, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: "Nu este o întrebare indiscretă. Dacă întrebările sunt puse corect, în final, relevă lucruri pe care lumea este tentată să le amestece. S-a spus că s-a făcut o consultare cu PSD. S-a zis că am fost într-o înțelegere cu Victor Ponta. Nu este adevărat. Dovadă că eu am făcut această propunere de suspendare. Sincer... mă așteptam că PSD să vină să semneze cererea de suspendare și iată că a existat o atitudine pe care o cunoaștem. Aceste speculații legate de PSD nu au niciun fundament".

"Suspendarea lui Traian Băsescu este de actualitate, până în ultima zi de mandat. Măcar dacă s-ar constitui ca o acțiune simbolică menită să penalizeze aceste încălcări repetate ale Constituției de către președinte", a mai zis Călin Popescu Tăriceanu la DC News Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel