Suspendare Traian Băsescu. Rareș Bogdan: Se încearcă anularea lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Realitatea TV, Rareș Bogdan, susține că miza demersurilor inițiate de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru o nouă suspendare a președintelui Traian Băsescu este "ocuparea scenei politice de o dispută acum falsă și fără temei", dar care îl poate anula pe Klaus Iohannis din bătălia pentru Cotroceni. 

Totodată, Rareș Bogdan lansează critici dure la adresa premierului Victor Ponta și a liderului PLR, Călin Popescu Tăriceanu, pe care îi acuză că au pus la cale această "mizerie de laborator spusă prin vocea liberalului roșu Călin cel Leneș".

Citește și Bogdan Chirieac, despre suspendarea lui Traian Băsescu

"Atunci cand economia este la pamant, pe plan extern nu reusesti sa punctezi ca Premier si Ministru de Externe si din punct de vedere politic faci greseli dupa greseli sau sari din "ordonanta" in "ordonanta", iti ramane un singur lucru de facut. Care este acela va intrebati? Pai este simplu si usor de ghicit. Incerci sa provoci o noua actiune de suspendare a "Tiranului de la Cotroceni" pentru a muta intreaga tema a campaniei electorale pe formula "basisti" - "antibasisti". Fara solutii si in picaj, Puterea lui Ponta si Tariceanu anunta o a treia suspendare, una care sa imparta Parlamentul si scena publica intre cei care il vor suspendat si demis pe Basescu, de parca nu i s-ar sfarsi mandatul/mandatele si asa prea lungi si cei care se vor pozitiona impotriva suspendarii pentru ca inteleg exact ca, spre deosebire de 2007 si 2012, acum SUSPENDAREA are un singur scop si anume ocuparea scenei de o disputa acum falsa si fara temei dar care il poate duce pe Ponta spre Turul 2 cu un scor trecut bine de 40% si mai ales il poate anula pe Klaus Johannis, scena fiind ocupata de Ponta/Tariceanu VS Macovei/Udrea/Basescu, Klaus in Offsaid. Mizerie de laborator spusa prin vocea liberalului rosu Calin cel Lenes", a scris Rareș Bogdan, pe Facebook, Călin după ce preşedintele Senatului a propus iniţierea procedurii constituţionale de suspendare şi demitere a Preşedintelui României, avansând și un calendar, care vizează suspendarea de către Parlament a lui Traian Băsescu în preajma datei de 23 septembrie şi organizarea Referendumului de demitere pe data de 2 noiembrie, aceeaşi zi în care se organizează primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

Citește și Mihai Răzvan Ungureanu, argumente împotriva suspendării lui Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel