Surse: Mihaela Rădulescu, EXCLUSĂ din juriul "ROMÂNII AU TALENT". Decizie PRO TV

UPDATE: PRO TV a transmis un punct de vedere oficial și a spus că Mihaela Rădulescu nu a fost exclusă din juriul de la "Românii au talent".

Anunțul făcut de PRO TV după ce în presă au apărut informații conform cărora Mihaela Rădulescu a fost exlusă din juriul de la "Românii au talent"


ȘTIREA INIȚIALĂ:

Conform unor informații publicate pe Mariustuca.ro, Mihaela Rădulescu ar fi fost exclusă din juriul emisiunii "Românii au talent".

După ce a jignit o concurentă de la "Românii au talent" spunându-i că ar trebui să mai slăbească și după ce i-a atacat foarte dur pe homosexuali, diva de la Monaco a primit o lovitură neașteptată.

"Surse din cadrul PRO TV au declarat pentru mariustuca.ro că Mihaela Rădulescu și-a încetat contractul de colaborare cu postul tv.

Aceleași surse indică drept principala cauză a acestei rupturi, notorietatea negativă adusă de gesturile și comentariile Mihaelei, ca jurat a concursului "Românii au talent", care au condus la scăderea ratingului acestei emisiuni.

Postul de televiziune PRO TV nu a dorit să confirme în mod oficial despărțirea", arată Mariusturca.ro.

VEZI ȘI: Marius Tucă, reacție după lovitura DURĂ primită de Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu, o alegere proastă pentru juriul "Românii au talent"

DC NEWS a realizat recent un sondaj printre cititorii ziarului cu privire la disputa ce a apărut în jurul prestației Mihaelei Rădulescu ca jurat al emisiunii "Românii au talent", de la PRO TV.

Apelativul "grasă" adresat unei gimnaste talentate de doar 14 ani i-a adus Mihaelei Rădulescu critici dintre cele mai grele în spațiul public. Nu doar opiniile prezentoarei au atras păreri contrare, ci și comportamentul său. Diva a sărutat un concurent și s-a tăvălit prin făină, îmbrăcată într-o rochie roșie, decoltată.

Sondajul realizat de DC News a arătat că telespectatorii emisiunii nu acceptă motivarea comportamentului Mihaelei Rădulescu drept o scuză pentru audiența emisiunii. 71% dintre respondenți au susținut că aducerea Mihaelei Rădulescu în juriul de la "Românii au talent" este o alegere proastă. 10% au considerat inspirată și 19% au considerat că era mai bun Mihai Petre.

VEZI ȘI: Mihaela Rădulescu, lovitură primită de la PRO TV, în plin scandal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel