EXCLUSIV  Surpriză TERIBILĂ pentru Florin Chilian. "A fost o minune"-VIDEO


100.000 de oameni și o minune l-au adus pe Florin Chilian la Forza ZU, iar ce-a ieșit a fost pur și simplu Dumnezeiesc.

Nu a fost doar despre "Zece", a fost despre 100.000 de oameni care l-au făcut pe Florin Chilian aproape să tacă, iar vocea sa să fie înlocuită de vocea publicului. Adolescenții din Piața Constituției au știut piesa lui Chilian, o melodie care are fix 12 ani, iar artistul le-a făcut cea mai emoționantă declarație: 'cântați mai frumos decât mine. Vă mulțumesc din suflet'. Mulți puști aveau lacrimi în ochi, puști care erau de-o seamă (sau mai mari cu doi-trei ani decât) cu melodia artistului.

Numai Naționalei de Fotbal a României, în perioada ei de glorie a mai putut asculta cum se aude un cântec din 100.000 de piepturi. A fost despre emoție, despre ropote de aplauze, despre sensibilitate, despre limita dintre real și ireal și despre un Chilian căruia i se putea citi surprinderea și mulțumirea pe față. Despre acest moment de 10, a vorbit chiar artistul în exclusivitate pentru DC News.

(w670)

"Au fost două surprize. În primul rând, invitația lansată de către cei de la ZU de a participa la evenimentul de la București (n.r. - cel mai mare concert din România). Din câte știu, sunt singurul folkist care a participat vreodată la întâmplarea asta care ține de ce se aude la radio. A doua surpriză a fost reacția publicului. Este o piesă scrisă acum 12 ani. Reacția publicului a fost uluitoare. Chiar glumeam cu niște prieteni că doar Echipei Naționale i se cânta Imnul de către 100.000 de oameni și atunci era pentru întreg lotul și nu era creația lor, în sensul ăsta. Inițial am crezut că sunt 40.000-50.000 de oameni. A fost o întâmplare care pur și simplu m-a lăsat fără cuvinte. Nu a fost necesar să cânt. A fost o surpriză absolut teribilă pentru mine", ne-a spus Florin Chilian.

[citeste si]

"În public erau foarte mulți copii. Nu mă așteptam. Nu doar că știau piesa, au cântat-o mult, mult mai bine decât mine. A fost o nebunie extraordinar de frumoasă. Am cântat doar o piesă pentru că era prima dată când participam, iar organizatorii nu știau la ce să se aștepte nici de la mine, nici de la publicul din București. A fost prima dată când se făcea în București Fortza Zu, iar publicul este pretențios și le-am înțeles punctul de vedere. Cineva spunea că cel mai mare cadou pe care poate să-l facă Dumnezeu unui om este să-i dea o fărâmă de talent. Cea mai adâncă revență pe care o poate face un om față de darul acesta minunat care se cheamă talent este să nu renunțe la el. Asta este întâmplarea. Să rămâi cu muzica. A fost o minune ce s-a întâmplat - neașteptată și extrem de frumoasă", a mai zis artistul pentru DC News.

Și dacă nu au fost suficientele cuvintele, vă lăsăm mai jos clipul cu minunea de 10 de la Forza ZU:

Dorian Popa, Ruby și What's Up, Andra, Alex Velea și Antonia, Connect-R și Anda Adam, Carla's Dreams, sunt doar câțiva dintre cei peste 50 de artiști care au urcat pe scena de la Forza ZU, sâmbătă, în Piața Constituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel