Surpriză pentru Simona Gherghe. În ce top se află

Blogul personal al Simonei Gherghe se bucură de un succes remarcabil la o lună după ce a fost 'relansat'. Simona-gherghe.ro se află pe locul 4 în topul celor mai citite bloguri din România, conform Trafic.ro.

Vedeta Antena 1 a scris câteva rânduri despre această performanță.

(w670)

"A trecut o luna. Pe 24 iunie, de Sanziene, se nastea povestea asta. Sau, ca sa fiu mai riguroasa, renastea blogul. O sa spuneti ca e inca prea devreme sa fac vreun bilant... Si totusi, ce a insemnat luna asta pentru mine? O comunitate mare de oameni care intra aici. Mult mai mare decat mi-as fi imaginat! Suntem cateva mii, in fiecare zi, iar pentru mine e coplesitor sa vad ca am deja atatia cititori. Avem si o prima victorie a blogului, despre care am scris aici. Sigur, astept si continuarea, ca sa va tin la curent.

Si inca ceva: e un exercitiu de disciplina. Faptul ca am postat zilnic, uneori chiar de mai multe ori, nu e chiar simplu... Dar nu ma plang. Imi place sa fiu cu voi pe blog si va multumesc din inima pentru ca imi sunteti alaturi si aici", a scris Simona Gherghe pe blog.

VEZI ȘI: Mugur Ciuvică, veste uriașă. Anunțul lui Mihai Gâdea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel