Surpriza din Guvernul Ponta IV: SORIN CÂMPEANU la Educație

Potrivit ultimelor informații,  rectorul Universității de Agronomie București, Sorin Câmpeanu, ar fi propunerea lui Victor  Ponta pentru portofoliul Ministerului Educației.

Sorin Campeanu, rectorul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti si presedintele Consiliului National al Rectorilor, va fi propus de Ponta ca ministru al Educatiei, prcizează  HotNews.ro.

In urma cu doua zile, in cadrul negocierilor se decisese ca Remus Pricopie sa pastreze functia de ministru. Sursele citate spun ca rasturnarea de situatie vine dupa ce Daniel Constantin, seful PC, a renuntat la portofoliul de vicepremier si a cerut Ministerul Educatiei si Ministerul Agriculturii.

Citește și: Guvern Ponta IV. Structura și componența - SURSE

Surse politice au declarat pentru HotNews.ro ca la negocierile de pana acum pentru formarea Guvernului Ponta 4 s-a decis ca portofoliul Educatiei sa fie cedat Partidului Conservator, care il va sustine in functia de ministru pe Sorin Campeanu, rectorul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti.

Se mentine decizia comasarii Ministerului Educatiei cu cel al Cercetarii, insa Remus Pricopie paraseste functia de ministru, dupa ce Partidul Conservator ar fi  cerut acest portofoliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel