O femeie trăiește după ce s-a aruncat de la etajul 15

O femeie din Capitală a fost internată la Spitalul „Bagdasar-Arseni” după ce, joi dimineaţă, a căzut de la etajul 15 al unui bloc dintr-un compex rezidențial din Capitală, aceasta fiind găsită, în stare de comă.

Din primele informații, se pare că femeia, o avocată în vârstă de 42 de ani, ar fi vrut să se sinucidă. Cu toate că înălțimea a fost foarte mare, Tereza I. a scăpat cu viață ca prin minune după o cădere în gol de aproximativ 25 de metri! Motivul care ar fi împins-o pe femeie să sară de la etaj pare să fie o problemă financiară, scrie Libertatea.

Măcinată de gândurile unor datorii cărora nu le găsea o rezolvare rapidă – spun surse judiciare care au preluat cazul tentativei de sinucidere -, femeia s-a urcat pe pervazul geamului din dormitor și a făcut saltul în gol pe care și l-ar fi dorit a fi mortal. Numai că, în dreptul etajului 7, trupul i s-a lovit de acoperișul comun al parcării supraetajate și al centralei termice ale imobilului aflat în respectivul complex rezidențial.

Astfel, căderea i-a fost atenuată după aproximativ 25 de metri de terasa cu acoperiș din tablă și spumă poliuretanică, amalgam salvator care a acționat pentru Tereza precum o plasă. În stare gravă, cu multiple fracturi, ea a fost "culeasă" de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul "Bagdasar Arseni" unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel