Suleyman Magnificul: Zilele lui Mustafa sunt numărate

Sultana Hurrem îl determină pe Șeicul Fenerizade, susținătorul flotei, să "elibereze" funcția pe care o ocupă în Imperiul Otoman.

Astfel, Prințul Mustafa, care se bucură de susținerea ienicerilor și a flotei, va fi mai puțin puternic și nu va mai reprezenta un pericol real pentru tron. Tot cu "ajutorul" Sultanei Hurrem, Suleyman află că Prințul Mustafa se află în Capitală. Grav este faptul că Mustafa a nesocotit, din nou, ordinul Sultanului, atunci când a părăsit sangeacul, fără aprobarea acestuia. Mustafa, care se afla în vizită la amiralul Hizir Hayreddin, șeful flotei, a venit însoțit și de căpetenia ienicerilor, Ali, iar Suleyman are mari îndoieli în ceea ce privește alianța celor trei.

Hurrem promite să transforme suspiciunile în certitudini, iar până să-l convingă pe Sultan că Mustafa se va revolta împotriva acestuia, mai este un pas. Reamintindu-i fiului său că Marele Vizir, Rustem Pașa, a fost pedepsit pentru conflictul cu ienicerii, Sultanul îi ordonă lui Mustafa să ducă la îndeplinire sentința dată de el, în ceea ce-l privește pe Ali, căpetenia acestora.

Citește și: Suleyman Magnificul: Hurrem și Pașa Rustem uneltesc împotriva lui Mustafa

În sangeacul tronului, din Manisa, Prințul Selim al II-lea  află că Nurbanu este însărcinată și este fericit că aceasta îi va dărui primul copil, iar Prințul Baiazid s-a hotărât să-l  informeze pe Sultan de isprăvile lui Selim. Ce promisiune îi face Hurrem Prințului Mustafa și ce lecție dureroasă primește acesta de la tatăl sau, Marele Sultan, aflați joi, 15 mai, de la ora 20:00, urmărind un nou episod din serialul "Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii", la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel