Suleyman Magnificul. Sultanul descoperă cine a răpit-o pe Hurrem

Răpirea Sultanei Hurrem se pare că a determinat și scăderea puterii  Sultanului.  Suleyman este devastat, se află într-o depresie profundă și nu-și  poate ascunde suferința cauzată de dispariția soției sale, Hurrem.

Sultanul nu se mai implică în problemele statului, ceea ce îi pune în pericol tronul, iar situația poate deveni foarte gravă pentru întregul Imperiu Otoman. Singura care îl poate ajuta, pentru moment, este fiica sa, Mihrimah, devenită mamă în urma căsătoriei cu Pașa Rustem. 

Prințul Mustafa, dar și Sultanele Mahidevran, Hatice și Șah sunt principalele persoane acuzate de fiica Sultanului, Mihrimah, că i-ar fi întins o capcană mamei sale, iar Suleyman a dat ordin ca toți cei din Palat să fie chestionați la sânge de Boierul Malkocoglu și Pașa Rustem. Profitând de haosul creat în Palat și de lipsa Sultanei Hurrem, Mahidevran pune la cale uciderea prințului Mehmet. 

Cu timpul, ies la iveala lucruri sinistre, incredibile, care înaintează ipoteza că Hurrem a fost atacată, însă nu se știe dacă Hurrem mai este în viață și nici cine se face vinovat pentru această nenorocire. După îndelungi căutări este găsit și adus în fața Sultanului cel care a atras-o în cursă pe Hurrem, spunându-i că Prințul Selim este bolnav. Cu ajutorul Pașei Rustem, Sultanul află cine este vinovat de dispariția soției sale.

Cum reacționează Sultanul când află cine a răpit-o pe Hurrem și ce se întâmplă cu vinovatul, aflați vineri, 11 aprilie, urmărind un nou episod din "Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii", de la ora 20:00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel