Suleyman Magnificul: Schimbare importantă - Cine e noua Hurrem

Speranțele fanilor care o doreau pe  Meryem Uzerli reîntoarsă  s-au spulberat. Joi, 17 aprilie, de la ora 20:00, telespectatorii Kanal D ai serialului "Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii", o vor putea cunoaște pe "noua Hurrem", interpretata de Vahide Percin Gordum. Potrivit noului scenariu, Sultana, ajunsă la maturitate, este la fel de hotărâtă și dornică să conducă lumea.

Vahide Percin fost aleasă de către productatorii serialului pentru a interpreta varianta vârstnică a Sultanei Hurrem,  iar acest rol a reprezentat, pentru apreciata actriță, o adevărată provocare. Propunerea de a interpreta rolul uneia dintre cele mai îndrăgite și însemnate Sultane ale Imperiului Otoman a venit ca o confirmare a talentului și aprecierii actoricești de care se bucură Vahide Percin în Turcia și nu numai.

Din această seară, Sultana, cu 15 ani mai în vârstă, este acum înfățișată publicului drept una cu preocupări intelectuale. Hurrem apare mai ințeleaptă, mai preocupată de cultură și mai sofisticată. Sultanul Suleyman va vedea în ea un confident exact ca pe vremea când stătea de vorba cu pargalezul Ibrahim.

Cine este Vahide Percin

Vahide este una dintre cele mai titrate actrițe din Turcia. "Noua Hurrem" s-a nascut in Izmir, în ziua de 13 iunie 1965, într-o familie de imigranți greci.
Actrita a avut parte de o copilărie fericită, chiar dacă familia ei ducea o viațăa modestă; tatăl ei fiind șofer de camion, iar mama casnică. Deși a fost crescută după dogmele culturii grecești, Vahide se simte mai mult turcoaică decât grecoaică, așa cum mărturisea într-un interviu apărut în presa turcă.

"Crescând în Turcia, mă simt mai mult turcoaică decât grecoaică. Când strămoșii mei au plecat din Grecia, s-au convertit la islamism și poate de aceea simt că aparțin mai mult Turciei. Însa am fost în Grecia și mă leagă o emoție puternică de aceasta țară datorită originii mele", a spus Vahide.

Vahide s-a simțit atrasă de cinematografie de la o vârstă fragedă și, deși simțea că cinematografia este calea pe care trebuie să o urmeze, Vahide, o fire retrasă, nu credea că va putea deveni actriță. În liceu a studiat grafica și apoi a mers la Facultatea de Știinte Economice. A urmat apoi cursurile Universității 9 Septembrie, Facultatea de Arte Frumoase, Secția Teatru, unde a terminat ca șefă de promoție. După terminarea facultățtii s-a mutat la Ankara. Apoi a acceptat oferta Teatrului Național din Adana și s-a mutat acolo. Deși înalțimea sa, de 1, 78 m, a constituit o problemă și mulți producători nu au vrut sa o accepte în serialele lor, Vahide i-a cucerit pe toți cu talentul său actoricesc. Premiile pe care le-a obținut de-a lungul carierei vin să confirme aprecierile din partea criticilor de film.

Citește și: Știai cât de bine cântă "Suleyman Magnificul"? - Video

La varsta de 26 de ani, Vahide se căsătorește cu actorul Altan Gordum și împreună au o fiica, pe Alize. Cei doi soți au fost căsătoriți timp de 22 de ani, iar în anul 2013 au divorțat pe cale amiabilă, dar au rămas buni prieteni.

În urmă cu trei ani, Vahide a fost diagnosticată cu o boală cumplita, cancer la sân. Timp de șase luni a făcut chimioterapie. S-a vindecat însa miraculos și, când a revenit, a povestit cum s-a luptat cu boala și clipele cumplite prin care a trecut.

Vahide a dezvăluit faptul că a izbucnit în lacrimi atunci când a trebuit să se radă pe cap. "Mi-a fost greu, dar am decis sa nu port perucă. Capul meu chel a fost un fel de mesaj pentru celelalte femei. Am vrut să le spun că suntem mai puternice decât orice, chiar și decât boala", a povestit Vahide

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel