SUBWAY® lansează o platformă de business pentru toți antreprenorii interesați de o afacere de franciză

SUBWAY® lansează pe piața din România o platformă de business care se adresează tuturor antreprenorilor care doresc să își înceapă propria afacere, deschizând o franciză SUBWAY®.  Scopul noului website, www.afacereatasubway.ro,  este de a explica mecanismul din spatele unei francize SUBWAY® și de a oferi acces la informații cheie tuturor celor care doresc să investească într-o afacere nouă.

SUBWAY® lansează pe piața din România o platformă de business care se adresează tuturor antreprenorilor care doresc să își înceapă propria afacere, deschizând o franciză SUBWAY®.  Scopul noului website, www.afacereatasubway.ro,  este de a explica mecanismul din spatele unei francize SUBWAY® și de a oferi acces la informații cheie tuturor celor care doresc să investească într-o afacere nouă.

Platforma corporate conține toate informațiile necesare despre pilonii principali ai unei afaceri de franciză. Începând cu istoria SUBWAY® și rețeaua globală de restaurant, până la testimoniale ale francizațiilor care se bucură deja de o afacere de succes, această abordare face parte din strategia de dezvoltare pe piața din România și oferă o perspectivă amplă a unei afaceri de succes pentru viitorii antreprenori. Rezultatul eficienței departamentului de dezvoltare al companiei SUBWAY® este confirmat de ritmul alert de dezvoltare - 21 de restaurante SUBWAY® au fost deschise în doar doi ani de la intrarea pe piața din România.

”Încorporând poveștile de succes ale proprietarilor de franciză, alături de principile de bază ale unei afaceri de franciză și calendarul de evenimente, platforma corporate subliniază potențialul de pe piața românească. De asemenea, este modalitatea prin care oferă tuturor celor care doresc să facă o investiție înțeleaptă un mecanism inteligent pentru a începe o afacere. Avantajul cel mai de preț este că viitorii antreprenori vor beneficia de know-how-ul și suportul uneia dintre cele mai mari francize din lume,” a declarat Andrei Trifan, Develoment Agent pentru vestul României.

”Răspunsul nostru pentru toți antreprenorii care doresc să își înceapă propria afacere, alături de un partener de încredere ca SUBWAY®, este de a îi introduce în universul francizei SUBWAY® prin intermediul acestei platforme. Afacereatasubway.ro este un instrument de comunicare puternic, prin care eforturile noastre de a oferi consiliere întâlnesc nevoile acestora, oferindu-le toate informațiile necesare pentru a începe propria afacere. În plus, oferim acces la rețeaua noastră globală de restaurante și expertiza necesară ce va facilita deschiderea propriei francize SUBWAY®,” a declarat Rumen Radev, Development Agent SUBWAY® pentru București.

Cu o interfață atractivă, dinamică și ușor de utilizat, platforma oferă prima lecție despre achiziționarea unei francize și este împărțită în cinci segmente:  Home, ABC of Franchisee, SUBWAY® Business, SUBWAY® Calendar și Contact. Pagina de Home oferă acces rapid la formularul de aplicare pentru franciza SUBWAY® și, de asemenea, către evenimentele sau semniariile de business oferite de către companie. Oricine dorește să afle mai mult despre franciza SUBWAY® poate accesa domeniul ABC of Franchisee pentru a afla de ce SUBWAY® reprezintă oportunitate unei investiții profitabile. Pentru a fi la curent cu toate evenimentele companiei, atât locale cât și internaționale, meniul Calendar conține toate evenimentele arhivate și gata pentru a fi parcurse.

Antreprenorii au nevoie de o documentație detaliată înainte de a investi într-o afacere nouă. Pentru a le oferi suport în această inițiativă, a fost intordus un segment special în secțiunea SUBWAY® Business, de unde aceștia pot afla mai multe despre istoria restaurantelor SUBWAY® și despre poveștile de succes ale proprietarilor de franciză. De asemenea, în această secțiune sunt disponibile și testimonialele altor francizați care își împărtășesc experiența ca partener al companiei SUBWAY®.

Dezvoltat în cea mai recentă versiune de HTML, platforma de business SUBWAY® poate fi accesată de pe orice dispozitiv mobil și este un instrument puternic de comunicare ce pune la dispoziția viitorilor antreprenori toate informațiile necesare, în orice moment.

Descoperiți rețeaua de francize SUBWAY® pe site-ul www.afacereatasubway.ro. 

Despre SUBWAY®

SUBWAY® are cea mai mare rețea de restaurante din lume, cu 42,630 de unități. SUBWAY® este prezent în România din 2012, când a deschis primul restaurant în București.  În România sunt 21 de restaurante în București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești, Pitești, Sibiu și Suceava, continuând direcția de extindere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel