Studenții fac praf programul de guvernare al lui Cioloș. Modificări ample

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) a analizat programul de guvernare propus de actualul guvern desemnat și a formulat o serie de propuneri pentru îmbunătățirea acestuia.

VEZI ȘI: Tudor Chirilă dă de pământ cu Guvernul Cioloș

Reprezentanții ANOSR au spus că în prezent, obiectivele propuse în domeniile educație și tineret sunt superficial formulate, insuficiente și nu acoperă toate nevoile urgente ale acestor domenii.

Astfel, reprezentanții sudenților percep drept neoportun faptul că printre cele 10 priorități ale acestui program, una singură face referire la domeniul educațional și aceasta este plasată, poate nu întâmplător, în coada listei, considerând absolut necesară introducerea unei noi priorități care să vorbească despre promovarea unor politici de echitate și acces în învățământul românesc, în încercarea de a se asigura accesul neîngrădit la educație tuturor categoriilor sociale, sprijinind în mod deosebit elevii și studenții care provin din medii defavorizate.

De asemenea, ANOSR consideră necesară dezvoltarea unui program de guvernare mai complex, care să conțină mai multe obiective punctuale ce au legătură directă cu domeniile educație și tineret. Consultați documentul pentru a vedea care sunt propunerile ANOSR.

  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel