Cătălin Striblea: Victor Ponta nu o să-i ierte niciodată pe cei care i-au adus mama la parchet

Jurnalistul B1 TV Cătălin Striblea lansează pe blogul personal ipoteza că e foarte posibil ca premierul Victor Ponta și fostul președinte Traian Băsescu să se îndrepte unul spre altul "în mod natural", întrucât prim-ministrul nu o să-i ierte niciodată pe cei care i-au adus mama la parchet.

”Ni se propune o luptă între buni și răi", scrie Cătălin Striblea pe blogul personal, adăugând că "Binele este reprezentat de gruparea Iohannis, care benficiază de o popularitate pe care nici un alt regim nu a mai atins-o. Răul este gruparea Ponta-Băsescu. Cu toată supărarea pentru unii, îi pun la un loc pentru că s-au potențat reciproc împotriva lui Iohannis în lunile trecute. Și probabil că o vor face din nou în cele ce stau să vină.

Cătălin Striblea: Victor Ponta s-a hotărât să rămână premier. Va da o bătălie uriașă cu parchetele și PNL

Iar ei arată în felul următor:

1. Traian Băsescu, înghesuit de scandalul Udrea. Evenimentele din ultima vreme confirmă acuzațiile din ultimii ani. Domnul Băsescu nu poate astfel deveni un opozant real al lui Iohannis. Dreapta solidă va merge în jurul lui Iohannis.

2. Ponta – lovit de scandalul arestării cumnatului, interogării mamei și al sorei. Presiune uriașă asupra lui: mediatică, dar și din partid.

3.Tăriceanu lovit, la rându-i, de un scandal Microsoft, pornit totuși din octombrie. Dosarul lui sau mai curând mărturia împotriva lui a fost desecretizată rapid și dată în presă, când alianța lui Iohannis s-a prins că nu îl poate da altfel jos.

4.Daniel Constantin – cu liderul Voiculescu în pușcărie, dar și cu un scandal latent legat de rudele sale de prin ministerul agriculturii.

5.Generalul Oprea – încă neatins pentru că el poate juca încă, având voturi multe".

Lista întocmită, susține Striblea, este "în defavoarea lui Ponta", întrucât "nimic nu mișcă de partea cealaltă. Expuși la scandalul Microsoft, oamenii lui Iohannis sunt zen. În timp ce mama lui Ponta e plimbată prin fața a zeci de camere de luat vederi, Vasile Blaga e dus pe ușa din spate la DNA. Și am bănuiala că sunt și alții. Toate informațiile care apar în presă sunt doar de o singură parte".

Semne că Ponta s-a trezit din letargie

Jurnalistul B1 TV consideră că "Imaginea amețitoare este că ne confruntăm cu un uriaș grup infracțional care trebuie înlăturat" și că se lucrează pentru a lăsa loc unei "puteri curate".

Însă, afirmă Striblea, "planul a funcționat impecabil până mai zilelle trecute, când Victor Ponta pare să se fi trezit din letargia și căderea în admirație față de Iohannis". Anunțul președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, că guvernul își va asuma răspunderea pe Codul Fiscal,  blocarea nominalizări la SIE, precum și apariția unor informații privind mici capete de dosar și despre oamenii PNL sau asocierea parlamentarilor PMP cu cei ai PP-DD sunt semne ale ripostei lansate de către premierul Ponta, apreciază Striblea.

"E foarte posibil ca Ponta și Băsescu să se îndrepte unul spre altul în mod natural. A, și dacă vă întrebați de unde a pornit riposta asta, cred că e simplu: la cum îl știu, Victor Ponta nu o să-i ierte niciodată pe cei care i-au adus mama la Parchet", conchide Striblea pe blogul personal.

Mama premierului Ponta a fost audiată la DNA: de ce au chemat-o procurorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel