STEP UP 5. STEP UP: ALL IN (DANSUL DRAGOSTEI: BĂTĂLIA STARURILOR), din 22 august în cinematografe

"Step Up: All In" sau "Dansul Dragostei: Bătălia Starurilor" reunește vedetele din părțile anterioare ale cunoscutei serii, într-un film de la care vei pleca în pași de dans.

"Dansul Dragostei: Bătălia Starurilor" prezintă povestea lui Sean (Ryan Guzman), liderul trupei de dans "The Mob". După o perioadă nefastă petrecută în Los Angeles, membrii trupei decid să se întoarcă în Miami - orașul din care provin, pentru a supraviețui.

Însă Sean nu renunță la visul său de a-și câștiga existența din dans și, alături de vechiul prieten Moose (Adam G. Sevani), își formează o nouă echipă, "LMNTRIX", cu care se înscrie la concursul "The Vortex", desfășurat în Las Vegas.

Pe lângă cei doi, în "Dansul Dragostei: Bătălia Starurilor" reapar Andie (Briana Evigan), Eddy (Misha Gabriel), Jason (Stephen Boss) sau Camille (Alyson Stoner).

La "The Vortex", Sean își întâlnește foștii colegi - de data asta din postura de adversari - și își pierde cei mai importanți dansatori din trupă - pe Moose și Andia, iar lupta sa pentru victorie pare sortită eșecului.

Desele momente emoționante din film sunt presărate cu întâmplări care stârnesc râsul și în multe situații "Dansul Dragostei: Bătălia Starurilor" te determină să te ridici de pe scaun și să execuți câteva mișcări de dans.

"Step Up: All In" rulează din 22 august în cinematografe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel