STENOGRAME din PRU. Codrin Ștefănescu și Radu Tudor, reacții la cald

De mai multe zile, apar în presă stenograme în care vorbește președintele PRU, Bogdan Diaconu, fie despre ruperea PSD, fie despre Victor Ponta, pe care acesta îl face instabil. 

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, crede că vorbim despre un șantaj: ”Dacă stenogramele sunt adevărate, lucrurile sunt complicate rău. Mi se pare horror că Diaconu îl face pe Ponta, care-i e prieten, instabil, că e dus cu capul. Nu e instabil. Nu poți să spui așa ceva despre cel care a condus Guvernul României. Aș fi curios cine a făcut aceaste înregistrări. Cineva are interesul să spulbere proiectul ăsta al lor”.

Stenogramele au fost făcute publice de stiripesurse.ro, iar Radu Tudor, jurnalist Antena 3, subliniază că este necesar ca site-ul să transmită un comunicat cu privire la autenticitatea acestor stenograme.  

”Nu știm cine a purtat discuțiile, nici cine a făcut interceptările, știm doar cine le dă în presă și cred că ar trebui să întrebăm despre autenticitatea stenogramelor. Probabil cei de la PRU sunt supărați că Ponta rămâne pe listele PSD”, a afirmat Radu Tudor. 

Victor Ponta nu vrea să facă precizări despre afirmațiile altora, potrivit Antena 3. Bogdan Diaconu, președintele PRU, de asemenea nu a răspuns. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel