Stelian Tănase: PSD îmi cere capul lui Sorin Avram

Șeful TVR Stelian Tănase nu mai găsește nicio altă soluție la criza din TVR în afara închiderii postului de televiziune. El susține că este supus unor presiuni uriașe din politică. 

"S-au făcut la mine presiuni insistente vizavi de diferite decizii, pe care ar trebui să le iau, de pildă acuma mi se cere capul lui Sorin Avram (n.r. realizatorul emisiunii de dezbateri politice „Vorbeşte liber!")", spune Stelian Tănase, şeful TVR, care adaugă că imixtiunile vin "din zone foarte înalte, de la PSD", potrivit gândul.info

Stelian Tănase acuză influenţa pe care o exercită asupra TVR premierul Victor Ponta prin purtătorul de cuvânt al Guvernului, Corneliu Calotă, membru în Consiliul de Administraţie al televiziunii. "Corneliu Calotă îşi spune punctul de vedere, faţă de mine personal, faţă de alţi directori în faţa consiliului de administraţie de fiecare dată şi punctul lui de vedere prevalează. Este omul cel mai puternic din Consiliul de Administraţie. Pe acel plan, el conduce, de fapt, televiziunea", spune Stelian Tănase. 

Șeful TVR a vorbit chiar despre închiderea postului public de televiziune. "S-a creat în TVR o masă critică care e împotriva schimbărilor şi, din cauza asta, cred că printr-o decizie a oricărui guvern de a se închide pe o perioadă de o lună sau două sau trei, mai curând, s-ar putea găsi o soluţie. Este o soluţie radicală, dar ea reflectă situaţia dramatică a televiziunii, adică nu mai putem cu jumătăţi de măsură. Asta vreau să vă spun", a spus Stelian Tănase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel