Urmărește emisiunea live


Surpriza campionatului: Steaua a pierdut primul meci, în etapa 27

FC Vaslui a oferit vineri seara surpriza campionatului, după ce a dat lovitura în Ghencea, unde a învins-o pe Steaua cu 1-0. Măcinați de probleme financiare, jucătorii lui Liviu Ciobotariu au ajuns în ziua meciului la București, cu autocarul. Asta după ce au fost în grevă și nu s-au antrenat, iar prezența "galben-verzilor" la partida cu "roș-albaștrii" a fost incertă până în ziua meciului.

Cea mai mare ocazie a primei părți a fost ratată de steliști, în minutul 21. Chipciu a făcut un un-doi spectaculos cu Piovaccari, a rămas singur cu portarul advers, însă șutul său a fost blocat de Cerniauskas, iar vârful stelist aflat pe respingere a trimis peste poartă.

În minutul 58, Antal a luat o acțiune pe cont propriu, i-a lăsat în urmă pe Gardoș și Varela și a șutat de la marginea careului, puțin pe lângă butul drept al lui Niță. 10 minute mai târziu, "roș-albaștrii" au replicat prin Prepeliță, care a trimis în bară, din lovitura liberă executată de Keșeru.

Cu 5 minute înainte de final FC Vaslui a dat lovitura, prin vârful Temwanjera, care a înscris cu un șut plasat, după o pasă excelentă venită de la Antal.

Steaua suferă prima înfrângere a sezonului, după 26 de meciuri în care a fost invincibilă, iar FC Vaslui urcă pe locul 4 în campionat.

Mari probleme pentru Vaslui înainte de meci

Liviu Ciobotariu a folosit prima echipă împotriva liderului, după ce, anterior, titularii au refuzat să facă deplasarea la București și Steaua putea întâlni o echipă formată din juniori.

"Galben-verzii" au ținut să își exprime nemulțumirea față de restanțele salariale. În frunte cu noul căpitan, Mike Temvanjera, moldovenii au întârziat începerea partidei cu aproape zece minute.

Echipele de start:

Steaua: Niţă - Prepeliţă, Varela, Gardoş, Pârvulescu - Pintilii, N. Stanciu - Keşeru, Chipciu, Tănase - Piovaccari
Rezerve: Tătăruşanu, Râpă, L. Filip, Latovlevici, Grădinaru, Răduţ, G. Iancu.
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Vaslui: Cerniauskas – Bahia, Ortiz, Balaur, Muşat – Razzotti, Madson – Antal, Abelairas, Viveiros – Temwanjera
Rezerve: Straton, Cuero, Popovici, Pătulea, Buziuc, Mareş, Prahici.
Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel