Urmărește emisiunea live


Steaua - Roseborg, în play-off-ul Europa League! Steaua a pierdut, scor 0-3

Steaua a pierdut meciul Cu Rosenborg, scor 03, în prima manșă a play-off-ului Europa League

Steaua a jucat bine în prima repriză, dar a ratat foarte mult. 

Rosenborg a deschis scorul prin Mikkelsen (min.61), iar apoi şi-au majorat avantajul după şase minute, în urma golului marcat de Helland (min.67). În prelungiri, Rosenborg a majorat scorul la 0-3.

La finalul meciului, suporterii i-au cerut demisia lui Mirel Rădoi și au aplaudat echipa norvegiană.

Gigi Becali: Nu mai cred în calificare. În 2016 mă retrag

"Eu nu ştiu ce s-a întâmplat. De la greşeala lui Muniru s-a luat primul gol. Noi am dat bară, ei au dat gol, asta e. La 2-0 mai credeam la calificare, dar la 3-0 nu mai cred. Să vină alţii să ia Steaua. Eu nu mai sunt dispus să dau 1 milion de euro pe lună. Nu mai am de unde.

Eu cedez echipa, dar o ia cineva? Dacă o dau, pun condiţia să iau banii pe jucători, pe lot. Faceţi voi, dacă ştiţi mai bine. Sunt obligat să stau la Steaua? Cine este idiotul să scoată 1 milion de euro pe lună pentru Steaua?

Mai am 7 milioane de euro în cont la Steaua. Putem să mai ţinem echipa un an de zile. Trebuie să renunţ la nişte jucători, pentru că nu mai am bani. Dacă ne calificam în grupe, scoteam 7-8 milioane de euro.

Plouă de undeva cu bani ca să dau la Steaua? Dar eu nu abandonez lupta aşa uşor. Vreau să-l dau gratis pe Tade. Dacă îmi dă cineva 50.000 de euro, nu vreau să iau banii. Vreau să-l dau gratis. Cu Tahar ce să fac, pentru ce să-i dau banii?

O să micşorez salariile angajaţilor de la club, adică şi lui Argăseală. Campionatul, în România, îl iau la pas. Eu tot mai cred că echipa asta e puternică. Eu sunt vinovat cu Tade, eu l-am adus. Rădoi l-a adus pe Hamroun, e cea mai bună alegere. Eu îmi asum trasferurile şi cu asta-basta.

Rădoi mi-a promis că nu va lua o decizie pripită, să demisioneze după vreun meci.

E greu să mai ajungem anul viitor în Liga Campionilor. Toate campioanele investesc. Dacă nu se iau măsuri de relaxare fiscală, cred că mă retrag. Mai lupt un an de zile. Dacă nu ne mai calificăm în Liga Campionilor în 2016, mă retrag.

V-o dau cadou vouă! Eu nu mai iau bani de la fete ca să le dau la fotbal. Nu vreau să pierd averea la Steaua. Nu mai am bani să dau", a spus Gigi Becali la televiziunea Sport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel