STEAUA - RIO AVE 2-1, în EUROPA LEAGUE. RAUL RUSESCU a marcat o "dublă" pe ARENA NAȚIONALĂ

STEAUA - RIO AVE 2-1. Steaua a învins-o pe Rio Ave cu 2-1 în cel de-al treilea meci din grupele Europa League, grație "dublei" marcate de Raul Rusescu. De partea cealaltă, pentru portughezi a marcat Del Valle.

STEAUA - RIO AVE 2-1. Rio Ave a început în atac meciul de pe Arena Națională şi a amenințat steril poarta lui Arlauskis, după care jucătorii lui Costel Gâlcă s-au trezit şi au preluat inițiativa.

STEAUA - RIO AVE 2-1. Steaua a deschis scorul în minutul 17, când Raul Rusescu a marcat cu capul din 6 metri, după o centrare venită din flancul stâng, de la Latovlevici. Atacantul împrumutat de la Sevilla a făcut "dubla" în minutul 45, la ultima fază a primei reprize, cu un șut superb în diagonală, de la peste 25 de metri.

STEAUA - RIO AVE 2-1. Portughezii au înscris primul lor gol din grupă imediat după pauză, prin Del Valle, care a trimis o "torpilă" de la mare distanță, direct sub bara lui Arlauskis. Acelaşi Del Valle a avut șansa egalării, când a scăpat singur la 11 metri şi a şutat, însă portarul Stelei a avut un reflex senzațional şi a respins în lateral.

Vezi și: Seară neagră pentru echipele românești în Europa League

STEAUA - RIO AVE 2-1. În urma succesului din această seară, Steaua a ajuns la 6 puncte în 3 meciuri și conduce Grupa J din Europa League, grație golaverajului. În cealaltă partidă a grupei, Aalborg a trecut cu 3-0 de Dinamo Kiev.

Clasament Grupa J:

Steaua București - 3 meciuri, 6 puncte, 9:4 golaveraj

2. Dinamo Kiev - 3 m., 6 p., 6-4 g.

3. Aalborg - 3 m., 6 p., 4-6 g.

4. Rio Ave - 3 m. 0 p., 1-6 g.

Echipele de start:

Steaua: Arlauskis - Râpă, Papp, Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, Sânmărtean - Popa, Rusescu, Tănase - Keşeru. Rezerve: Cojocaru, Filip, Stanciu, Breeveld, Pârvulescu, Neagu, Varela.

Rio Ave: Cassio - Lopes, Marcelo, Gouano, Pinto - Wakaso, Tarantini - Lopes - Ukra, Goncavales, Del Valle. Rezerve: Ederson, E. Boateng, Bressan, Gustavo, Koka, Roderick, Vilas Boas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel