STEAUA - LUDOGOREȚ: Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru jucătorii Stelei înainte de turul play-off-ului Champions League

STEAUA - LUDOGOREȚ, PLAY-OFF LIGA CAMPIONILOR. Fostul antrenor din Ghencea, Laurențiu Reghecampf, le-a transmis un mesaj emoționant jucătorilor Stelei înaintea meciului tur cu Ludogoreț, din play-off-ul Champions League.

Vezi și: Pierderea grea pentru Steaua: Un titular ratează meciul cu Ludogoreț


STEAUA - LUDOGOREȚ, PLAY-OFF LIGA CAMPIONILOR. Acum la Al-Hilal, Laurențiu Reghecampf a scris câteva rânduri adresate jucătorilor şi suporterilor stelişti înainte de duelul pe care WWW.DCNEWS.RO îl va transmite în format LIVE TEXT în această seară, de la 21:45.

STEAUA - LUDOGOREȚ, PLAY-OFF LIGA CAMPIONILOR. Iată mesajul antrenorului de 38 de ani care a luat două campionate cu Steaua, publicat de gsp.ro:

"Gândiţi-vă la această «dublă» ca la un pas, pentru că adevăratele provocări stau să vină. Nu simpla voastră prezenţă în grupele Champions League înseamnă performanţă, ci şi prestaţiile voastre viitoare din faza grupelor înseamnă performanţă adevărată.

Vă cunosc foarte bine, am făcut milioane de suporteri fericiţi. Am cucerit împreună o Românie întreagă, am fost cei mai buni din ultimii doi ani! Sunteţi puternici, uniţi şi cei mai valoroşi! Cu siguranţă veţi ajunge acolo!

Suntem cu toţii alături de voi şi să nu uitaţi că alături de suporteri sunteţi indestructibili! Baftă, băieţi!

Forţa Steaua!
Toată simpatia!
Reghe"

Citește și: DCNews transmite Live Text meciul Steaua - Ludogoreț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel