Steaua, aniversare la Cercul Militar Național. Dacian Cioloș, printre invitați

Steaua București aniversează, în această seară, la Cercul Militar Național, împlinirea a 30 de ani de la de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, la eveniment fiind prezent și premierul Dacian Cioloș.

În Sala de Marmură a Cercului Militar Naţional (sau Casa Centrală a Armatei), are loc în aceste momente festivitatea prilejuită de împlinirea a 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua Bucureşti, organizată de Ministerul Apărarii Naţionale.

La eveniment sunt invitaţi toţi oamenii din cadrul clubului CSA STEAUA, implicaţi în sezonul 1985-1986, care au contribuit la aducerea în ţară a celui mai prestigios trofeu din lume la nivel de cluburi, precum Emerich Jenei, Anghel Iordănescu,Mihail Majearu, Gabi Balint, Marius Lăcătuş, Victor Piţurcă, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Ilie Bărbulescu, Ladislau Boloni.

Programul festivităţii de premiere va fi completat cu momente artistice susţinute de interpreţii Marcel Pavel şi Monica Anghel, potrivit biroului de presă al CSA Steaua Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel