Steaua a rămas fără antrenor! Ce explicații are Gigi Becali

Schimbări importante au loc pe banca tehnică a Stelei. Antrenorul principal Massimo Pedrazzini (57 de ani) şi-a prezentat, vineri, demisia, pe motiv că nu a fost de acord cu reducerile salariale impuse de patronul Gigi Becali.

Lipsa rezultatelor și ratarea calificării în cupele europene l-au făcut pe Gigi Becali să ia măsuri drastice la Steaua, neacceptate însă de toată lumea din cadrul clubului.

"Le-am redus salariile la toți. La toți! De la 5.000, la 2.000 de euro. Mai puțin lui Mirel Rădoi, care nu ia bani. El are bani de luat doar la obiective. Lui Pedrazzini nu i-a convenit și a plecat. Asta e. Dați-mi voi bani să aduc altul. Nu mai am bani și cu asta basta!", a explicat Gigi Becali plecarea lui Massimo Pedrazzini de la Steaua, conform digisport.ro.

Funcția rămasă vacantă va fi ocupată în continuare de Dumitru Dumitriu, care deține licența Pro și poate fi, în acte, antrenorul principal al echipei.

„Clubul nostru îi mulțumește lui Massimo Pedrazzini pentru munca depusă și îi urează mult succes în activitățile viitoare", se arată într-un comunicat publicat de Steaua pe site-ul oficial.

Antrenorul italian în vârstă de 57 de ani a fost antrenorul principal al Stelei în acte, în perioada iunie-septembrie 2015, "paravan" pentru adevăratul tehnician Mirel Rădoi, care ocupa funcția de director sportiv în mod "oficial".

Vezi și: Surpriză uriașă! Steaua e la un pas să revină în Ghencea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel