Steaua a pierdut la TAS procesul cu Gabi Mureșan

Steaua a pierdut procesul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv prin care solicită ca suspendarea de 16 etape a lui Gabi Mureşan să fie repusă în vigoare, după ce mijlocaşul lui ASA l-a lovit cu cotul în figură pe Raul Rusescu, în timpul meciului din etapa a 12-a, ASA - Steaua 1-0, anunță stiridesport.ro.

MECIUL STEAUA - PARTIZAN BELGRAD ESTE TRANSMIS LIVE AICI

Iniţial, jucătorul de 33 de ani primise această suspendare drastică din partea Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, dar Comisia de Recurs a anulat hotărârea, iar fotbalistul a avut imediat drept de joc.

Rusescu a cerut pedepsirea lui Mureşan, pe care l-a bănuit că l-ar fi lovit intenţionat, şi gruparea "roş-albastră" s-a îndreptat către TAS, dar răspunsul nu a fost cel aşteptat de campioni.

Mai mult, după acest proces, Steaua este obligată să îi plătească lui Gabi Mureşan suma de 5.000 de franci elveţieni (4.700 de euro), sumă deloc de neglijat, ţinând cont de situaţia dificilă în care se află clubul din Târgu Mureş.

După accidentarea la pomete, Rusescu a fost indisponibil cinci săptămâni, el revenind în meciul cu Botoşani (2-0), partidă în care a fost rezervă şi a fost introdus pe teren de Costel Gâlcă în ultimele zece minute, potrivit digisport.ro.

Vezi și: De ce jucători de la Steaua se teme antrenorul lui Partizan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel