Mister neelucidat încă: Steagurile SUA de pe Brooklyn Bridge înlocuite

Autoritățile new-yorkeze sunt confuze cu privire la autorul și la motivele pentru care două steaguri ale SUA de pe Brooklyn Bridge au fost înlocuite peste noapte cu altele albe, simbol al capitulării.

Poliția din New York a demarat o anchetă după ce două steaguri americane au dispărut de pe podul Brooklyn Bridge, luni seară, în locul lor fiind arborate două drapele albe, simbol al predării.

Nici Poliția, nici Departamentul de Transport nu au o explicație pentru înlocuirea celor două steaguri de pe podul care leagă Brooklyn și Manhattan. Ele au fost îndepărtate de către ofițeri în dimineața imediat următoare, după ora locală 11:00, scrie The Telegraph, potrivit hotnews.ro.

Purtătorul de cuvânt al poliției new-yorkeze a declarat: "Nu știm la ce oră, dar cineva a îndepărtat două steaguri americane de pe Brooklyn Bridge. Investigăm acest caz".

Pe de altă parte, Eric Adams, directorul sectorului Brooklyn, a precizat: "Dacă arborarea unui steag alb pe pod a vrut să fie o glumă, eu nu râd. Siguranța publică din orașul nostru este de o importanță capitală, în special obiectivele turistice și podurile, care sunt deja cunoscute ca elemente cu un risc ridicat", a declarat Eric Adams, directorul sectorului Brooklyn.

Și consilierul Mark Weprin s-a arătat indignat de ceea ce s-a întâmplat: "În această dimineață, în drum spre locul de muncă, am fost uimit să văd că steagul american pe vârful Brooklyn Bridge a fost înlocuit cu un steag alb". 

Potrivit New York Daily News, steagurile au fost de fapt vopsite în alb, nu înlocuite.

Înlocuirea celor două steaguri este surprinzătoare, mai ales că Brooklyn Bridge beneficiază de supraveghere video constantă, iar la ambele capete ale obiectivului staționează mașini de patrulare în care se află ofițeri de poliție. 

Fotografii cu steagurile albe fluturând în locul celor ale SUA pe Brooklyn Bridge au devenit viral pe internet.

O teorie privind înlocuirea drapelelor a și fost emisă, respectiv că au fost parte dintr-o filmare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel