Plan pentru atacarea Statului, din stradă. Manifestația va fi blocată!

Din anii 90, Dreapta a acontrolat strada. Manifestațiile ”civice” au fost în marea lor majoritate anti-PSD (partid care a avut mai multe denumiri). Atunci când puterea de dreapta a făcut abuzuri, societatea civilă, strada, tinerii frumoși și liberi au stat în casă. PRU susține că va schimba acest lucru: orice manifestație neautorizată a grupărilor Soros va duce la o contramanifestație a membrilor PRU, așa numitele Patrule ale lui Vlad Țepeș.

Partidul România Unită respinge manifestările neautorizate organizate de ONG-urile finanțate de miliardarul George Soros, se arată într-un comunicat ofcial al PRU.

PRU sprijină dreptul cetațenilor români de a manifesta pașnic și de a-și reprezenta interesele, dar consideră că acest lucru trebuie făcut ȋn cadrul legal din România. Din păcate, ȋn țara noastră, majoritatea ȋntrunirilor publice este parazitată de grupuri bine organizate care au ca scop precis denaturarea mesajului românilor și atacarea statului român și a instituțiilor sale.

Ȋi asigurăm public pe toți românii care cred ȋn Constituția României și care respectă legile și instituțiile României că orice nouă manifestație agresivă și destabilizatoare ȋmpotriva instituțiilor fundamentale ale statului român va fi blocată de membri PRU printr-o contra manifestație”.

Demiterea lui Tobă de ONG-urilor Soros, pentru destabilizarea instituțiilor

Aseară am urmărit cu stupoare cum Parlamentul României a fost luat cu asalt de către un grup bine organizat care s-a infiltrat ȋn rândul cetațenilor români. Majoritatea dispuneau de dispozitive de comunicare bidirecțională audio  și au acționat urmând un scenariu bine stabilit, ȋnaintea evenimentului.

Atacul asupra Senatului României s-a desfășurat fără ca forțele Jandarmeriei să ia măsurile legale.

Avertizăm pe această cale că manevra demiterii Generalului Petre Tobă cu ajutorul procurorilor manipulați de ONG-urile lui Soros și ȋnlocuirea acestuia cu pseudo tehnocratul Dragoș Tudorache a servit destabilizării instituțiilor românești.

Partidul România Unită condamnă atacul antidemocratic ȋmpotriva Parlamentului României și cere instituțiilor abilitate ale statului și Procurorului General al României să demareze de urgență investigații cu privire la ȋncercarea evidentă a ONG-urilor finanțate de Soros de a crea un stat paralel ȋn România”, spune PRU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel