Sorina Matei, CONCEDIU. Victor Ciutacu: Hai pisi, întoarce-te la luptă!

Sorina Matei a plecat în concediu. Decizia ei vine la scurt timp după ce Elena Udrea a declarat că salariul jurnalistei de la B1 TV ar fi fost plătit de omul de afaceri Nicolae Dumitru (NIRO) la cererea directorului interimar al SRI, Florian Coldea. 

Victor Ciutacu a comentat acest subiect. Pe pagina lui de Facebook, realizatorul emisiunii "Ediția de seară", de la România TV, i-a transmis un mesaj Sorinei Matei.

"Prințesa tv a statului de drept și a justiției independente a intrat în concediu, pe o perioadă vag determinată, ca să-și revină psihic după ce o femeie rea și olecuță mai sexoasă decât ea a zis că-și ia solda de la corupți și dupa ce societatea nerecunoscătoare a râs de ea pentru o odă care l-ar face pe nea Nicu să pălească (și mort) de invidie. Hai sifon, pisi, întoarce-te la luptă! Cum ți-a zis și colonelu', uită-te în tine și eliberează-te. Cruciada împotriva infractorilor are nevoie de caractere puternice, nu de cuconițe izmenite care, când fac rău-facatorii bau la ele, își baga emisiunea-n gips, plâng isteric în pumni și pleacă pe câmpii", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

VEZI ȘI: Mircea Badea, întrebare-șoc după ce Sorina Matei a plecat în concediu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel