Sorina Matei - Dan Andronic, schimb dur de replici: "Mercenar cu legitimație de presă" vs "Emisiunile ei m-au scârbit"

Realizatoarea B1 Tv, Sorina Matei, și directorul general al EVZ, Dan Andronic, poartă un război deschis al declarațiilor. Moderatoarea l-a numit pe Dan Andronic "mercenar cu legitimație de presă", iar acesta a reacționat spunând că a văzut câteva emiziuni ale Sorinei Matei care l-au "scârbit".

"Tupeul. Sau Dan Andronic.

Nu-mi plac mercenarii cu legitimatii de presa pentru ca ei isi tranzactioneaza meseria, constiinta si servesc interese politice cand de fapt ar trebui sa serveasca numai publicul si adevarul. Dan Andronic stie mai multe despre chestiunea asta pentru ca este intr-adevar specializat. Incepand cu Adrian Nastase se terminand pana in zilele noastre. Daca doreste intr-adevar, ii pot arata niste chestii", a scris Sorina Matei pe pagina sa de Facebook.

"Întotdeauna am crezut că e treaba ei cum își face meseria, iar eu am evitat de fiecare dată să fac aprecieri, deși i-am văzut câteva emisiuni care m-au scârbit. Atunci am luat decizia să nu-i mai răspund la invitații", a replicat Dan Andronic.

"Pe principiul "fiecare pasăre pe limba ei piere", observ că Dan Andronic " a simțit nevoia unei precizări". Un post scriptum în care își dă iar cu părerea despre mine în condițiile în care afirmațiile lui despre meserie, presă și anticorupție nu mai au de foarte mult timp niciun fel de credibilitate. Nici cât o ceapă degerată", a continuat Sorina Matei războiul declarațiilor cu Dan Andronic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel