SORANA CÎRSTEA - LAURA SIEGEMUND LIVE SCORE în TURUL 3 de la MADRID

SORANA CÎRSTEA - LAURA SIEGEMUND LIVE SCORE. Sorana Cîrstea joacă miercuri cu Laura Siegemund în turul trei de la Madrid. Meciul dintre Sorana Cîrstea este transmis, începând cu ora 18:00, în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

7-6. Sorana câștigă un meci (tie-break 11-9) dificil și se califică în sferturile de finală ale turneului de la Madrid!

- Setul se află în tie-break, la acest moment fiind 9-9.

- Setul se află în tie-break, la acest moment fiind 7-7.

6-6. Este din nou egal, astfel că setul se va decide la tie-break! Meciul a început de o oră și 52 de minute.

6-5. Sorana nu se lasă! Preia conducerea și trebuie să câștige pe serviciul adversarei pentru a încheia meciul.

5-5. Laura și-a păstrat calmul și a reușit să o egaleze pe Sorana! 

5-4. Excelent! Sorana Cîrstea câștigă la 0 un game important și preia conducerea. Se află la un game distanță de sferturile de finală.

4-4. Sorana egalează și rămâne în joc!

3-4. Laura Siegemund câștigă al patrulea game consecutiv și preia conducerea.

3-3. Sorana Cîrstea este egalată. Setul 2 se complică pentru jucătoarea noastră.

3-2. Pe fondul unei lipse de concentrare a Soranei, nemțoaica mai câștigă un game și urmează la serviciu.

3-1. Laura Siegemund nu se lasă! Câștigă primul game al setului secund și reduce din diferență.

3-0. Sorana câștigă game-ul de pe serviciul ei. Și acesta a fost un game destul de lung. Siegemund a condus cu 30-0, însă românca a revenit și a condus cu 40-30. A fost egalată, dar în cele din urmă a ieșit învingătoare.

2-0. Jucătoarea noastră câștigă și pe serviciul nemțoicei și se distanțează la 2 game-uri. Urmează să servească și are șansa de a duce scorul la 3-0.

1-0. Sorana câștigă primul game din setul secund, care a fost extrem de disputat.

- A început setul 2

6-4. Sorana Cîrstea câștigă primul set!

5-4. După două game-uri mai slabe, Laura Suegemund a jucat agresiv și reușește să reducă din diferență, câștigând un game pe serviciul Soranei.

5-3. Jucătoarea noastră se află la un game distanță de a câștiga primul set! 

4-3. Sorana câștigă pe serviciul ei și dacă va reuși să învingă și pe serviciul adversarei va avea șanse mari să câștige setul.

3-3. Siegemund egalează. Este greu de spus cine va ieși învingătoare în acest set. Ambele jucătoarea sunt extrem de concentrate și își joacă până la capăt fiecare minge.

3-2. Jucătoarea noastră câ pe serviciul ei și preia conducerea. Se anunță un meci strâns din care sperăm că Sorana va ieși învingiătoarea și va fi a treia româncă din sferturile de finală ale turneului de la Madrid.

2-2. Sorana nu o lasă pe nemțoaică să se distanțeze!

1-2. Sorana Cîrstea pierde pe serviciul ei și adversara preia conducerea. Siegemund are servește pentru a se distanța.

1-1. Siegemund joacă bine pe serviciul ei și egalează.

1-0. Sorana Cîrstea începe bine meciul și câștigă primul game.

- Setul 1 a început.

- Cele două jucătoare au intrat pe teren și se încălzesc

SORANA CÎRSTEA - LAURA SIEGEMUND LIVE SCORE. Sorana Cîrstea se duelează în optimi cu Laura Siegemund (Germania), care a învins-o pe Mirjana Lucic-Baroni (Croația), 6-2, 3-6, 6-3.

SORANA CÎRSTEA - LAURA SIEGEMUND LIVE SCORE. Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari, marți seara, după ce a învins-o pe Danka Kovinic (Muntenegru), cu 6-3, 7-5, într-un meci din runda secundă a competiției.

SORANA CÎRSTEA - LAURA SIEGEMUND LIVE SCORE. Sorana Cîrstea (26 ani, 127 WTA), beneficiara unui wild card, a dominat meciul cu Kovinic (21 ani, 52 WTA), pe care a întrecut-o într-o oră și 18 minute.

SORANA CÎRSTEA - LAURA SIEGEMUND LIVE SCORE. Sorana Cîrstea a avut 5-0 în primul set, dar apoi a intervenit o scurtă relaxare, Kovinic a reușit trei ghemuri la rând, dar Cîrstea a încheiat setul cu 6-3.

SORANA CÎRSTEA - LAURA SIEGEMUND LIVE SCORE. În setul secund, Kovinic a câștigat primul ghem, dar apoi Sorana Cîrstea și-a adjudecat trei jocuri la rând (3-1). Adversara a răsturnat situația după o serie de trei ghemuri, pentru 3-4, dar Sorana Cîrstea a egalat și apoi a reușit un nou break (5-4). Kovinic a câștigat contra serviciului (5-5), dar Sorana Cîrstea a revenit din nou la conducere, iar apoi a încheiat conturile cu 7-5 în al doilea act.

SORANA CÎRSTEA - LAURA SIEGEMUND LIVE SCORE. Sorana Cîrstea conduce acum în meciurile directe cu Kovinic cu 2-1, după ce jucătoarea muntenegreană s-a impus anul trecut în primul tur la Osprey (Florida), în prima rundă a unui turneu ITF, cu 6-1, 7-5, iar Cîrstea s-a revanșat anul acesta, în sferturi, la Rio, cu 6-1, 6-2.

SORANA CÎRSTEA - LAURA SIEGEMUND LIVE SCORE. Sorana Cîrstea și-a asigurat un cec de 59.490 euro și 120 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe germanca Laura Siegemund (28 ani, 44 WTA), victorioasă cu 6-2, 3-6, 6-3 în fața croatei Mirjana Lucic-Baroni.

[citeste si]

SORANA CÎRSTEA - LAURA SIEGEMUND LIVE SCORE. România are nu mai puțin de patru jucătoare în optimi la Madrid, Simona Halep (va juca împotriva elvețiencei Timea Bacsinszky), Irina Begu (va evolua împotriva americancei Christina McHale), Patricia Țig (va avea ca adversară tot o americancă, Madison Keys) și Sorana Cîrstea (contra germancei Laura Siegemund).

SORANA CÎRSTEA - LAURA SIEGEMUND LIVE SCORE. Meciul dintre Sorana Cîrstea și Laura Siegemund este transmis miercuri începând cu ora 18:00. Urmăriți partida în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel