Sorana Cîrstea, în sferturi la Madrid: Uimitor pentru o țară ca România

SORANA CÎRSTEA în SFERTURI LA MADRID. Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig joacă astăzi pentru calificarea în semifinale.

SORANA CÎRSTEA în SFERTURI LA MADRID. "Cred că e uimitor. Patru fete în sferturile de finală înseamnă jumătate dintre jucătoarele rămase, ceea ce cred că e impresionant pentru o țară ca România. Cred că toată lumea știe că n-avem un sistem, ceva centralizat. Lucrăm fiecare separat și încercăm să găsim o cale. Cred că e uimitor că am ajuns acum una dintre marile forțe în tenis.", a spus Sorana Cîrstea, care în sferturi va juca împotriva slovacei Diminika Cibulkova.

[citeste si]

SORANA CÎRSTEA în SFERTURI LA MADRID. Cea mai în vârstă dintre cele patru românce, Sorana Cîrstea, 26 de ani, care în noiembrie 2015 ocupa locul 248 WTA, iar la startul turneului locul 131, va intra în Top 100 după performanța de la Madrid: "Am crescut împreună. Am jucat cu Simona când aveam 8 ani. Aveam amândouă părul tuns scurt, eram foarte băiețoase. E amuzant cum am crescut toate împreună și să fim aici e impresionant. Patricia e mai tânără, dar îmi amintesc picioarele ei slabe, când avea 14 ani, am fost într-un cantonament de iarnă împreună. Ne cunoaștem toate de foarte mult timp. Sunt fericită să mă văd cu toate aici și să văd că toate avem succes și un parcurs atât de bun", scrie DigiSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel