EXCLUSIV  SONDAJ: VICTOR PONTA, la PSD sau la PRU?

Victor Ponta este în fața unei alegeri importante. 

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, la Antena 3, că va afla din presă programul de guvernare al PSD. În plus, el susține că probabil Liviu Dragnea are colaboratori mai buni decât el. Cei doi nu au mai vorbit de la alegerile locale. Deși a subliniat că prima sa opțiune rămâne PSD, Victor Ponta nu a exclus o trecere la PRU, precizând că decât să fie în tribună cu un partid mare, mai bine pe teren cu un partid mic. Fostul premier consideră că PRU ar avea propriul electorat, neafectând electoratul PSD. 

Liviu Dragnea a intrat în alertă de când PRU a crescut, din punctul de vedere al notorietății, prin politicienii care au aderat la acest partid. Președintele PSD i-a făcut o ofertă publică lui Mircea Geoană, considerând o greșeală excluderea lui din partid. Oferta a venit după ce au apărut informații despre o negociere a lui Mircea Geoană cu Bogdan Diaconu. Duminică seară, Liviu Dragnea a mai precizat, la România TV, că ”o să-l caut zilele următoare- pe Victor Ponta- și sper să înceapă să muncească alături de mine, de colegii noștri să finalizăm programul de guvernare și să mergem prin țară, să vorbim cu oamenii, să le spunem tuturor românilor ce vrem să facem pentru ei”. 

Pe de altă parte, președintele PRU, Bogdan Diaconu, și alți lideri ai partidului subliniază că-l așteaptă pe Victor Ponta în partid. 

Invităm cititorii DCNEWS să voteze în sondaj ce alegere consideră că ar trebui să facă Victor Ponta: PSD sau PRU? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel