Sondaj GSSC Avangarde: Crin Antonescu, în locul lui Klaus Iohannis în fruntea PNL, dacă prezidențiabilul ACL nu câștigă alegerile - opțiunea votanților PNL

Cei mai mulți dintre votanții PNL consideră că, în cazul în care candidatul ACL, președintele liberal Klaus Iohannis, pierde alegerile prezidențiale, Crin Antonescu ar trebui să se întoarcă la conducerea PNL.

Citește și: Candidatul care îl scoate pe Iohannis din turul 2 al alegerilor

 

Conform Barometrului de opinie realizat de GSSC Avangarde, 65% dintre votanții liberali consideră că Antonescu ar trebui să se întoarcă la cârma PNL dacă Iohannis pierde alegerile. 26% opinează că Antonescu nu ar trebui să îl înlocuiască pe Iohannis în fruntea PNL, în vreme ce 7% dintre respondenți au transmis că nu pot aprecia, iar 2% nu au răspuns.

Cercetarea a fost realizată în perioada 28 septembrie 3 octombrie, pe un eșantion de 950 de persoane, față în față cu respondentul, la domiciliul acestuia. Eșantionul este reprezentativ pentru populația adultă neinstituționalizată a României. Eroare maximă tolerată este de +/-3.18%, pentru un interval de încredere de 95%.

Vezi și: Sondaj: Ponta, peste 40%. Iohannis e sub scorul ACL. PMP, peste PLR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel