Solicitare ANI, 47 deputați. Reacția lui MIHĂIȚĂ CALIMENTE

Agenția Națională de Integritate a cerut Biroului Permanent al Camerei Deputaților date referitoare la angajările făcute de 47 de deputați la birourile parlamentare.

ANI solicită Camerei date privind persoanele angajate în cadrul birourilor parlamentare, cererile de angajare, contractele individuale de muncă, acte adiționale la contractele individuale de muncă care au intervenit pe parcursul mandatului, precum și veniturile realizate de către persoana angajată.

Printre cei vizați se numără Mădălin Voicu, William Brânză, Mihăiță Calimente, Iulian Iancu, Relu Fenechiu sau Cristina Pocora.

Dacă bănuielile se confirmă atunci aceștia vor fi declarați incompatibili de ANI, trimiși în judecată și condamnați cu suspendare cel puțin șase luni.

Mihăiță Calimente, reacție după solicitarea ANI către Biroul Permanent

Deputatul Mihăiţă Calimente se numără printre politicienii de care se interesează ANI. Contactat de DC News, el a spus că nu are de ce să se teamă cu atât mai mult cu cât în urmă cu doi ani, a mai fost în atenţia ANI, însă a demontat fără probleme toate acuzaţiile. 

"Nu știu nimic. Nu știu, să facă cercetări, eu nu știu despre ce este vorba. Nu am de ce să mă tem. Eu am mai fost cercetat de către Agenția Națională de Integritate, dacă era ceva... mi-ar fi spus și despre lucrul acesta", a spus Mihăiță Calimente pentru DC News.

VEZI ȘI: Striblea: Declarația lui Crin Antonescu este ȘTIREA ZILEI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel