Sofia Vicoveanca, mărturisire emoționantă: Nu-mi permit...

Unul dintre cei mai mari artiști români recunoaște că, deși îi place foarte mult să scrie, nu-și permite ca volumele sale să ajungă într-o librărie. 

Una dintre marile doamne ale cântecului popular românesc, Sofia Vicoveanca, a vorbit, pentru ziarulring.ro, despre cărțile sale. 

"Lucrez la o nouă carte de poezii, care va mai dura un pic, dar înainte de a o publica, am de înregistrat mai multe cântece. Până acum am scris trei cărți pe care le-am ilustrat cu desene în creion.

Volumele mele nu se găsesc în librării, ci doar acasă la mine și le prezint când am spectacole de poezi şi cântec. Nu-mi permit o expoziție cu desenele mele, așa cum nu-mi permit nici ca volumele mele să ajungă într-o librărie. Cine vrea să procure cărțile îmi poate scrie pe Facebook, pe pagina Sofia Vicoveanca Oficial", a declarat Sofia Vicoveanca pentru sursa citată.

Ulterior, Sofia Vicoveanca, a oferit câteva precizări pe contul său de socializare "1. Eu am primit de-a lungul timpului NUMEROASE OFERTE DE LA DIVERSE LIBRĂRII pentru a-mi comercializa cărţile prin intermediul lor, dar am refuzat mereu pentru că nu ȋndrăznesc să fiu alături de marii noştri scriitori ca Arghezi, Blaga, Nichita Stănescu, etc.

2. Am publicat pâna acum DOAR TREI volume de poezie şi proză: "Dureri ascunse"(1996), "Cu inima-n palme" (2004) şi "Taine ȋn adânc păstrate"(2009).

3. Eu nu-mi vând cărţile la concertele obişnuite! Evenimentele la care distribui şi cărţi sunt PREZENTĂRI DE CARTE ŞI CÂNTEC, anunţate sub această formă ȋn prealabil".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel