Şoferul care a provocat accidentul de la podul Băneasa, reținut-VIDEO

Şoferul care a provocat un accident sub Podul Băneasa din Bucureşti este acuzat de tentativă de omor. În urmă cu un an, bărbatul care conducea un Touareg a intrat într-o Dacie Logan. Şoferul Daciei a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe carosabil. Cinci persoane au fost rănite, dar şi un pieton.

Explicaţia oferită de anchetatori pentru schimbarea încadrării este că, în această perioadă, au fost făcute multe expertize criminalistice, iar, astăzi, suspectul a fost chemat la Parchetul Capitalei pentru a fi audiat, potrivit digi24.ro. Joi, bărbatul urmează să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Din informaţiile oferite la data respectivă, imediat după producerea accidentului, cei doi, victima şi suspectul nu s-ar fi cunoscut, în schimb ar fi existat o şicanare în trafic. Acesta ar fi motivul pentru care şoferul suspect în acest caz ar fi intrat cu maşina în autoturismul Logan.

La numai șapte zile după accident, Iulian Sănducu, așa cum se numește șmecherul cu Tuareg, a fost prins circulând cu o motocicletă, cu 120 de km/h.

Iulian Sănducu este salariat la Romatsa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel