Sociolog important: Așa lege imbecilă nu am văzut niciodată!

Sociologul Marian Preda a avut o reacție virulentă pe o rețea de socializare cu privire la legea banilor publici acordați pentru ”cei mai bogați părinți.” Acesta spune că ”statul incompetent” se face vinovat de o asemenea lege ”imbecilă.”

”În săraca Românie un tată (deja bogat conform veniturilor) va încasa peste 800.000 de Euro în următorii 2 ani pentru creșterea copilului său!!! ”Premii” uriașe din bani publici acordate pentru cei mai bogați părinți prin Legea nr. 66/2016! Țară în care se risipesc legal banii asiguraților pentru că legile sunt făcute în ministere pline de incompetenți și de șmecheri și votate de un parlament format din diletanți populiști.

Am avertizat în primăvară, când au eliminat plafonul prevăzut anterior de OUG 111/2010, că se va întâmpla așa: îți pui timp de un an ție dacă vrei să faci un copil (sau altcuiva de încredere din firmă care urmează să aibă copil) un salariu foarte mare și statul român sărac și prost îți dă înapoi 85% din acel salariu timp de 2 ani (170% din salariul total din ultimele 12 luni), mult mai mult decât suma tuturor impozitelor și contribuțiilor la asigurări platite de tine timp de 4 ani (dacă ai avut salariu la fel de mare în ultimii 4 ani)! Inechitabil, imoral și totuși legall!!! Așa lege imbecilă nu am văzut niciodată! De unde vor lua acei bani? Sunt deja zeci de persoane cu sume asemănătoare și mult mai mulți care se vor adăuga pe viitor, pe măsură ce se prind de șmecherie. Ar trebui să li se ia din conturi banii celor care au produs și au votat ca proștii legea asta!”, a postat Marian Preda pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel