Soarta lui Tey se decide în câteva ore. Este dat GRATUIT

Tey, câinele din rasa Malinois belgian din cadrul Poliției Neamț, considerat incompetent pentru cererile specifice acțiunii de câine polițist, va fi eutanasiat dacă nu va fi adoptat în câteva ore. 

UPDATE: Pentru că existau dubii pe Facebook cu privire la autenticitatea știrii, ea a fost confirmată din cadrul Poliției Roman, cu precizarea că Tey este foarte agresiv și doar un polițist poate intra la el. Câinele are trei ani. 

Comisia de specialitate a stabilit, după evaluări, că Tey are manifestări de frică accentuată față de stimuli externi, comportament considerat inadmisibil pentru un câine polițist. 

Tey a trecut prin trei licitații, prețul a scăzut, dar nu a reușit să fie salvat. Prin urmare, s-a decis să fie dat GRATUIT, unui iubitor de animale, potrivit animalzoo.ro

Dacă nici astăzi, până în ora 13:00 nu va fi adoptat, cel mai sigur va ajunge într-un adăpost, unde va sta 15 zile. Dacă nici în cele 15 zile nu va fi adoptat, va fi eutanasiat. 

Cei care vor să-l salveze pe Tey trebuie să solicite acest lucru polițiștilor nemțeni până astăzi la ora 13:00 vizionarea cățelului la sediul Poliției Municipiului Roman din strada Bogdan Dragoș, nr. 16. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel