Soțul lui Flori Dinu, lovitură pentru Tolontan: Minte!

Nicu Dinu, soțul directorului Hexi Pharma, a intervenit telefonic în Sinteza Zilei și a explicat că relatările lui Cătălin Tolontan, referitoare la declarațiile unui martor din dosarul Hexi Pharma (video mai sus) sunt minciuni.

"Aș vrea să îl corectez pe domnul Tolontan, nu sunt avocat, sunt absolvent de Drept, am sunat pentru a lămuri un aspect important. Văd că domnul Tolontan furnizează declarații de la PArchet. Din câte știu eu, dosarul este în plină strângere de dovezi. Astăzi, la Parchet, nu există nicio declarație scrisă din care să reiasă ce a spus domnul Tolonta. Asta este tot ce am avut de spus.

Dânsul influențează foarte multă lume, la Parchet nu există nicio înregistrare sau act scris prin care soția mea să fi recunoscut că știa că acele produse erau diluate. Minte cu nerușinare! Ea era director general la o firmă și știa că vinde cele mai bune produse de pe piață. Și de aceea făcea cu atâta plăcere ce făcea. Faptul că a aflat, cu două zile înainte, din gura lui Condrea, că făcea ce făcea, este cu totul altceva", a spus soțul lui Flori Dinu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel