Soțul directoarei Hexi Pharma a răbufnit în direct: Mesaj dur către Cătălin Tolontan

Mircea Badea. Cătălin Tolontan. A fost confruntarea serii la Antena 3, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei". Au fost singurii invitați ai lui Mihai Gâdea și s-au contrazis apoximativ două ore. Fiecare cu argumente și vorbele celuilalt între ghilimele. 

Dezinfectanții de la Hexi Pharma nu ar fi fost diluații. Cel puțin nu atât de mult cât s-a lăsat să se creadă. Dan Condrea a murit. Directoarea Hexi Pharma este purtată prin instanțe. Vinovați sau nu, întreaga poveste este una controversată. Jurnalistul Cătălin Tolontan transmite foarte multe informații. Acum, nu din firmă, ci din dosar. 

Una dintre informații l-a determinat pe soțul directoarei Hexi Pharma, Flori Dinu, să vorbească. Nicu Dinu a intervenit, miercuri seară în emisiunea "Sinteza Zilei" și a afirmat: "Aș vrea să îl corectez pe domnul Tolontan, nu sunt avocat, sunt absolvent de Drept, am sunat pentru a lămuri un aspect important. Văd că domnul Tolontan furnizează declarații de la Parchet. Din câte știu eu, dosarul este în plină strângere de dovezi. Astăzi, la Parchet, nu există nicio declarație scrisă din care să reiasă ce a spus domnul Tolontan. Asta este tot ce am avut de spus. Dânsul influențează foarte multă lume, la Parchet nu există nicio înregistrare sau act scris prin care soția mea să fi recunoscut că știa că acele produse erau diluate. Minte cu nerușinare!(...) Domnule Tolontan, ne vedem în instanță!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel