Soția lui MIRCEA BĂSESCU, PRIMA REACȚIE după reținerea lui Mircea Băsescu

Soția lui Mircea Băsescu, Doinița Băsescu, a făcut primele declarații după ce Mircea Băsescu a fost reținut, joi, pentru 24 de ore.

VEZI ȘI: SCENARIUL lui Radu Tudor cu privire la SCANDALUL cu Mircea Băsescu. Cum comentează Adrian Ursu


IATĂ DECLARAȚIILE SOȚIEI LUI MIRCEA BĂSESCU:


Soțul meu este cinstit, corect, nu ar face așa ceva. Eu nu mă pricep la lege, până acum m-a ferit Dumnezeu să am de-a face cu justiția. Știu că astăzi se va judeca cererea DNA-ului de a fi pus sub arestare. Știu doar că îl aștept acasă, așa cum l-am așteptat ani de zile.

Nu v-aș dori să simțiți ce simt eu acum. Sper să am puterea, ca de atâtea dăți, să trec mai departe. Sunt o persoană care crede că toți primesc ceea ce merită. Nu am vorbit nici cu Traian Băsescu, nici cu Maria Băsescu. Ce ar fi putut să îmi spună sau ce aș fi putut să le spun? Sunt lucruri pe care le simți fără ca cineva să îți dea telefoane și să îți vorbească.

Atunci când a venit Sandu Anghel cu cunoștința soțului meu și a vrut să boteze, soțul nu a fost foarte încântat. Dar a spus: nu botezați pentru că suntem țigani? Atunci, între a fi acuzați că suntem rasiști și a boteza un copil, am ales să botezăm. Cineva ni s-a adresat și am acceptat, pentru că suntem oameni normali. Nu știam cine este Bercea.

Când am botezat, am avut o discuție, nu am vrut să se simtă marginalizați. Poate le-am dat prea multă importanță și am crezut că sunt așa cum ne-am dori noi să fie. I-am primit acasă, pentru că așa era obiceiul, sunt niște oameni politicoși, păreau cu bun simț și au speculat sensibilitatea mea pentru copii. Mereu spunea că îi e dor celei mici, erau chestii de o cafea, în primul an am fost eu la Slatina, așa sunt de naivă, așa pățesc.

Noi suntem niște oameni relativ modești, chiar dacă lumea spune altceva. Nu aveam nevoie de bani. Nu aveam nevoie de o astfel de sumă.

Dacă intru în amănunte și încep să despic firul în patru, ar însemna să o iau razna și vreau să fiu cu picioarele pe pământ și vreau să depășim acest moment.

Nu știu de când a început șantajul. Știu doar că a existat o presiune imensă din partea lor (n.r. clanul Bercea). Veneau noaptea peste noi. Sunau la interfon de-mi sărea inima din piept și mă întrebam ce vor că nu cred că la ora aceea îi era dor de noi fetiței pe care am botezat-o. Ce s-a întâmplat între ei și ce discuții au avut nu știu. 

Imaginile care au fost difuzate la televizor, în care clanul Bercea se bucura când Mircea Băsescu a fost reținut, mă cutremură. Eu nu pot să mă bucur pentru răul nimănui. Vreau să știți că le-am purtat respect, le-am botezat fetița și i-am primit în casa noastră. Nu i-am înjosit niciodată.

Eu deja am obosit. Nu mai vreau să știu nimic. Nu am avut niciodată discuții despre eliberarea lui Bercea Mondial. Fiul lui mai venea pe la noi și spunea că tatăl lui este bolnav și că nu mai suportă să stea închisoare. Noi le ziceam că  îi credem și nimic mai mult. Nu puteam să-l dăm pe ușă afară. A fost o situația extrem de delicată.

Familia lui Bercea Mondial ar trebui să aibă respect. Să le fie rușine pentru bucuria pe care o afișează și pentru ceea ce ne-au făcut.

MIRCEA BĂSESCU a fost REȚINUT, joi, după ce procurorii DNA au emis, la ora 19:05, o ordonanță de reținere pe numele său, valabilă pentru 24 de ore. În sarcina lui MIRCEA BĂSESCU, procurorii DNA au reținut infracțiunea de TRAFIC DE INFLUENȚĂ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel