Situație jenantă cu un primar PSD. Ce a pățit în prima zi de muncă

Incident neplăcut pentru Constantin Toma, primarul ales al buzoienilor.

Vrând-nevrând, angajații Primăriei Buzău, obișnuiți cu un alt fel de program implementat probabil de fostul primar Boșcodeală, nu erau la locul de muncă în momentul când social-democratul a venit la birou.

Cunoscut pentru firea matinală, Constantin Toma s-a gândit că 07:00 – 07:30 este o oră decentă să începi programul de lucru, astfel că s-a prezentat la noul loc de muncă. Ajuns în fața Palatului Comunal, primarul nu ar fi avut cum să intre în instituție, deoarece era prea devreme și ușile erau încuiate. Edilul s-ar fi făcut foc și pară din cauza acestei întâmplări care l-a pus într-o postură jenantă.

Într-o declarație dată chiar în ziua votului, Constantin Toma, sosit printre primii la urnele de la Liceul de Arte, a precizat că, dacă va câștiga alegerile, programul la Primărie va începe dis-de-dimineață, scrie Reporter Buzoian.

Primele promisiuni, îndeplinite

Constantin Toma a început deja să-și îndeplinească și promisiunile făcute în campania electorală.

"Așa cum a promis în campania electorală, îmi încep mandatul cu o nouă abordare a relației administrației locale cu cetățenii, bazată pe respect și transparență. Ca prime măsuri am desființat parcarea din fața Palatului Comunal și am redeschis accesul publicului în Primărie pe intrarea principală din Piața Dacia. Totodată, vă anunț că am instalat în hol un punct de prim ajutor având în vedere canicula înregistrată în ultimele zile", a anunțat Constantin Toma, noul primar al Buzăului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel