Situație halucinantă lângă casa prințului Charles din Viscri

Situație surprinzătoare în comuna Bunești, care înglobează și localitatea Viscri, unde Prințul Charles deține o proprietate din 1996. 

Medicul Ana Șestacova, care a reinventat cabinetul medical din comuna Bunești, are o poveste care uimește pe oricine. După o relație aproape perfectă între medic și primarul comunei, totul s-a degradat: de la tăierea gazului pe timp de iarnă, până la confiscarea ambulanței, potrivit Antena 3.

Doctorița Șestacova a fost cea care a amenajat cabinetul, s-a zbătut pentru dotarea cabinetului cu aparatură, medicamente, jucării pentru copii, dar și pentru primirea unei ambulanțe printr-o fundație nemțească, prin donație.

Singura sa rugăminte către primărie a fost aceea de a înmatricula ambulanța pentru a putea fi utilizată. Și consilierii locali, și primarul Mircea Pălășan au fost de acord, motiv pentru care a dus ambulanța în curtea primăriei, unde a stat în jur de trei ani. 

„S-a degradat. Domnul primar își ținea acolo ciocolata expirată pentru a-și hrăni urșii din pădure", a declarat Ana Șestacova.

În plus, în ianuarie, primarul din Bunești a tăiat și alimentarea cu gaz metan la cabinetul medical.

Ce spune primarul Pălășan

Pe de altă parte, Primăria Bunești susține că "Ambulanța nu a fost înregistrată niciodată în evidențele primăriei. Aceasta a fost predată cu proces-verbal de predare-primire "Cabinetului de medicină de familie Șestacova" de către "Asociația Nowero" din Rupea. A fost folosită o perioadă foarte scurtă de către aceștia, apoi, nemaidorind să aloce fonduri pentru buna ei funcționare, au renunțat la ea și au parcat-o în curtea primăriei încercând să obțină fonduri de la Consiliul Local".

Datorită nelegalității alocării de fonduri către un cabinet nu a putut susține cheltuiala cu ambulanta astfel a ramas în curtea primariei. Autopseciala u poate astfel 

Cât despre tăierea alimentării cu gaz metan a cabinetului medical, după trei ani, primarul a dat vina pe Curtea de Conturi, aceasta constantând la o inspecție la primărie că banii plătiți până la sistarea gazului către cabinet au fost achitați ilegal. 

Oamenii care sunt nemulțumiți de primar nu pot face nimic, pentru că se pare că edilul își ține aproape oamenii aproape prin ajutoare sociale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel