Sirianul lovit de jurnalista maghiară ar fi un ucigaș de profesie, membru Al-Nusra

Sirianul Abdul Mohsen a declanșat simpatia a milioane de oameni, după ce acesta a fost filmat în timp ce era  lovit de o jurnalista maghiară la începutul lunii. Aadevărul despre sirian a fost scos la iveală acum, de  organizațiile kurde care luptă împotriva islamiștilor în Siria, potrivit rudaw.net și infowars.com.

Abdul Mohsen ar fi membru al organizaței radical islamiste Frontul al-Nusra și ar fi  fost implicat în uciderea a peste 50 de kurzi.

Jabhat al-Nusra este considerată aripa siriana a Al Qaida, rivala Statului Islamic.

După incidentul din Ungaria, acesta s-a ales  cu un loc de muncă la Real Madrid. "Vă iubesc pe toți, ador Spania, mulțumesc Spania", a declarat el la coborarea din tren, la Madrid. A fost salutat chiar și de Cristiano Ronaldo.

Citește și: Fabulos! Ce s-a întâmplat cu imigrantul trântit de o jurnalistă maghiară

În schimb, Uniunea Partidul Democrat kurd (PYD) susține că sunt dovezi care atestă că Abdul Mohsen este membru al Al-Nusra Front. Mai mult, el ar fi luptat alături de Frontul Al-Nusra înainte de a pleca din Siria cu familia sa, în primăvara anului 2015. Conform PYD (forțele de autoapărare kurde), el ar fi fost implicat în reprimarea violentă a revoltelor kurde din orașul Qamishlo în 2004. Atunci, peste 50 de kurzi au fost uciși de către forțele de securitate siriene la un meci de fotbal.

Abdul Mohsen a fost antrenorul clubului Al-Fatwa din Deir ez Zor intre 2004-2010.

PYD a publicat o captura a unei fotografii cu Abdul Mohsen de pe pagina sa de Facebook, pe care a inchis-o la începutul acestui an, unde se identifică în calitate de membru al Frontului Nusra, adăugând că el a luptat cu kurzii la Amudeh, Serekaniye și Afrin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel