Sindicatul angajaților din Radio România: 'BĂTAIE de joc'. Apel la minister

Sindicatul angajaților condamnă maniera prin care "o grupare necunoscută care își revendică titlul de sindicat îi sfidează pe salariații Radioului Public și legile și încearcă să sfâșie bugetul SRR".

"După ce orchestrele radio, deși nu acoperă obiectul de activitate principal al radioului public au avut înaintea tuturor salariaților srr două negocieri salariale, urmate de o majorare acordată tuturor, acum, prevalându-se de ordonanța 2/2017, care se referă la alte instituții, această grupare solicită o nouă majorare salarială, sfidând publicul ascultător, banii publici și pe ceilalți colegi", a transmis Sindicatul Angajaților din Radio România.

Angajații SRR atrag atenția că folosirea spectacolelor, a scenei radio, ca loc de desfășurare a protestelor reprezintă o insultă la adresa publicului și o bătaie de joc la adresa colegilor.

Angajații din SRR solicită comisiilor de cultură, parlamentului, modificarea legii în sensul trecerii orchestrelor și corurilor radio la Ministerul Culturii sau la altă entitate care le poate acoperi revendicările salariale sau rectificare bugetară pentru majorarea cu 50% a tuturor salariilor din radio.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel