Urmărește emisiunea live


SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Specialiștii văd o FINALĂ SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS la US OPEN 2014

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Simona Halep începe luni, la US OPEN 2014, asaltul pentru primul titlu de Grand Slam din carieră. Chiar dacă are un traseu infernal și în ultima vreme nu a arătat cea mai bună formă, românca de pe locul 2 WTA este cotată de specialiștii în tenis cu șanse de a ajunge în finală. În ultimul act de la US OPEN 2014, Simona Halep ar urma să fie învinsă de Serena Williams, notează cei de la bleacherreport.com.

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Șansa nu i-a zâmbit Simonei Halep la tragerea la sorți, astfel că, în drumul spre careul de aşi de la US OPEN 2014, a doua favorită a turneului va trebui să treacă de adversare dificile.

Vezi și: Sorți cu ghinion! Sharapova apare în drumul lui Halep la US Open

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Chiar și așa, specialiștii în tenis sunt de părere că Simona Halep nu se va împiedica de Maria Sharapova și va ajunge până în ultimul act de la US OPEN 2014.

"Halep nu se ridică la nivelul unei Serena Williams sau Maria Şarapova, dar acest lucru se poate schimba începând cu US OPEN. Românca a ajuns în finală la Roland Garros şi în semifinale la Wimbledon, în 2014, astfel că pasul natural ar fi câştigarea unui turneu de Grand Slam.

Graţie evoluţiilor bune, Simona a ajuns numărul doi mondial şi va beneficia de acelaşi statut ca şi cap de serie. Chiar şi aşa, ea trebuie să înfrunte o statistică deloc favorabilă pentru a se impune la New York - are 0-11 în confruntările cu Şarapova şi surorile Williams. În plus, în acest moment Simona nu se află în cea mai bună formă, dovadă stând partida pierdută în turul secund de la New Haven, contra numărului 68 mondial, Magdalena Rybarikova", scrie bleacherreport.com, potrivit prosport.ro.

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Același site mai notează că jucătoarea din Constanţa stă excelent din punct de vedere psihic. În ciuda faptului că a fost eliminată de o jucătoare modestă în această săptămână, Simona Halep a ştiut să trateze înfrângerea ca pe un lucru normal, cu multă maturitate: "Am jucat trei seturi şi consider că, per total, am făcut-o destul de bine. Am de învăţat suficient de multe lucruri din disputa cu Rybarikova".

Citește și: Fără Halep și Sharapova! Jurnaliștii americani au stabilit favoritele la US Open

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. La ediţia trecută a US OPEN, Simona Halep a atins faza optimilor de finală, fiind eliminată de italianca Flavia Pennetta, cu scorul de 6-2, 7-6 (3). La US OPEN 2014, sportiva din Constanţa va avea de apărat 280 de puncte.

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Ca o concluzie, sursa citată preconizează că Simona Halep îşi va depăşi fără probleme cea mai bună performanţă de la Flushing Meadows - optimile din 2013 - şi va accede până în finala competiţiei. Totuşi, acolo românca va trebui să se recunoască învinsă în faţa Serenei Williams, deţinătoare a 17 turnee de Grand Slam (5 dintre ele la US OPEN: 1999, 2002, 2008, 2012, 2013).

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. 3-0 este palmaresul disputelor directe Serena Williams - Simona Halep. Românca a câştigat un singur set, pe iarbă, în 2011, la Wimbledon.

Vezi și: Cum poate deveni Simona Halep locul 1 WTA în 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel