SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Mats Wilander o compară pe Simona Halep cu Novak Djokovic: Aș fi surprins să nu câștige un Mare Șlem

foto: facebook.com
foto: facebook.com

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Legenda suedeză a tenisului, Mats Wilander, câştigător a 7 turnee de Mare Şlem și actualmente expert Eurosport, a făcut o analiză complexă a evoluției Simonei Halep din ultima vreme. Suedezul o compară pe româca de pe locul 2 WTA cu Novak Djokovic și susține că este o chestiune de timp până când ea se va impune într-un turneu de Mare Șlem.

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Mats Wilander a acordat un amplu interviu pentru gsp.ro, în care a analizat-o pe Simona Halep înainte de începerea US OPEN 2014, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Vezi și: Sorți cu ghinion! Sharapova apare în drumul lui Halep la US Open

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Întrebat despre evoluția Simonei Halep din ultimul timp și ce trebuie să facă românca pentru a-şi îmbunătăţi şi mai mult jocul, campionul suedez a răspuns:

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. "Cred că Simona este una dintre acele jucătoare care cresc tot timpul. Nu va avea niciodată o armă, astfel încât lumea să spună: 'Poate câştiga un turneu de Mare Şlem pentru că are un serviciu imens sau un forehand uriaş'. Ea este Novak Djokovici-ul circuitului feminin. Se deplasează excelent, loveşte mingea devreme şi destul de tare de pe ambele părţi, e consistentă, dar, într-adevăr, nu are o armă mare".

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. Mats Wilander spune că ar fi "extrem de surprins" dacă românca de pe locul 2 WTA nu va câștiga un turneu de Mare Șlem în viitor:

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. "Halep va creşte în umătorii trei sau patru ani. Aş fi extrem de surprins dacă nu va câştiga un turneu de Mare Şlem. Este a doua jucătoare a lumii. Dacă joacă tenisul ei cel mai bun şi întâlneşte o adversară care joacă şi ea tenisul ei de vârf, atunci probabil că există 20 de fete care o pot învinge. Din fericire, Simona joacă la nivel înalt în mare parte a timpului şi celelalte nu o fac, de aceea ea este cea care le învinge de fiecare dată".

Citește și: Specialiștii o văd pe Simona Halep în finală la US Open

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. "Până acum s-a impus în faţa unor jucătoare de forţă, precum Petra Kvitova, Na Li, Ana Ivanovici, Samantha Stosur. Ce trebuie să facă pentru a le bate şi pe Serena Williams, Maria Şarapova sau Victoria Azarenka, în faţa cărora încă nu a câştigat?", a mai fost întrebat septuplul câștigător de Grand Slam-uri.

SIMONA HALEP, US OPEN 2014. "Dacă poate învinge pe cineva ca Na Li, înseamnă că are jocul. Problema este dacă are inima şi mintea, acel sânge rece sau killer instinctul de a le transmite Serenei, Mariei şi Victoriei 'Cred că te voi bate azi!'. Dar nu trebuie doar să le spună, ci să creadă în ea. Şi trebuie să fie real. Nu poţi mima asta", a concluzionat Mats Wilander.

Vezi și: Cum poate deveni Simona Halep locul 1 WTA în 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel